מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש לי בעיה של קשב וריכוז?אני05/02/2008
בוקר טוב
אני נשואה בת 32 ותמיד הרגשתי שיש לי בעית זיכרון. זה התבטא בכך שלבגרויות שלי הייתי צריכה להילחם בשיניים כי היה קשה לי לזכור את החומר הנילמד, דבר היה מתבלבל לי עם דבר אחר וזה היה מתיש ומתסכל.
מה גם שזה מתבטא בכך שאני לא זוכרת שמות של ספרים או סופרים של ספרים שאני קוראת,כשאני קוראת כתבות קשה לי לזכור את התוכן ולהעביר אותו הלאה(אבל אני כן מבינה מה אני קוראת) ויש לי עוד הרבה דוגמאות בדרך.
כיום אני רוצה ללמד לתואר באוניברסיטה (במדעי ההתנהגות) ואני ממש פוחדת להתחיל בגלל "הטראומה" שמלווה אותי עוד מתקופת הבגרויות.
שאלתי הא האם באמת יש כאן בעיה של קשב ורכוז? ואם כן אני אשמח לקבל אינפומציה כדיי לשפך אור הנושא ומה עליי לעשות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור07/02/2008התחושה שלך נשמעת מאוד מתסכלת ודורשת תשומת לב וטיפול.
הטיפול המועדף עליי הוא כמובן הטיפול הטבעי, אך לפני כן אני ממליצה לעשות איבחון.
יש מס' אפשרויות לבדיקה, אחת היא להגיע לאיבחון נטורופתי ולהתנסות בטיפול.
השניה היא לגשת קודם כל לאיבחון קונבנציונאלי שמתבצע ע"י נוירולוג או מרכז איבחונים, או פסיכיאטר שמתמחה בנושא, ואז להחליט מהי הדרך המתאימה לך - לאחר האיבחון.
בכל אופן אל תתייאשי, אני צופה שבכל מקרה חווית הלימוד תהיה עבורך נעימה יותר מאשר בתיכון, כי היא באה ממקום בשל יותר, שלא חייבים ללמוד, אלא של רצון לגירוי מוחי.
בהצלחה.
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?