מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהסמי07/02/2008
שלום אני בן30 משתמש כבר שלוש שנים ברציפות ברטלין 45 מילגרם ליום ואני יכול להגיד שהתרופה הביאה אותי למקומות מדהימים .יש לציין שלפני שהבחינו אצלי קשב וריכוז בחיים לא למדתי ולא הצלחתי לשבת בשיעורים ולתפקד ביום יום.ובטח שלא לשבת ולכתוב במחשב מייל. הבעיה שאני נימצא היא שאני כבר לא סטודנט אבל יש לי הרבה מטלות ביום יום שהרטלין מאוד עוזר לי אבל אני מרגיש שאני ממש מכור וזה עושה לי רע.היה בכל התקופה שאני משתשמש יומיים שלא לקחתי בגלל שלא היה לי ואני הייתי ממש עצבני ומלא חרדות וחוסר שקט.הסיבה שאני עליתי פה את הנושא היא בעקבות זה שאני משבת הקרובה יהיה בלי התרופה במשך שבוע כי מגיע לי רק בסוף השבוע הקמות ואני ממש מפחד מההרגשה שתיהיה לי .ואני הייתי שמח לשמוע ממך עם יש לך הצעה עבורי .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור10/02/2008היי סמי,
עברנו את השבת בלי לעזור לך, מצטערת...
אם אתה מזהה שאתה מכור וזה מפריע לך אולי זה הזמן לעשות איזה שינוי.
משהו עמוק יותר מאשר לטפל בסימפטומים של הפרעות קשב וריכוז.
אני מודה שבצורה האלטרנטיבית, לעיתים זה לוקח יותר זמן ונדרשת סבלנות, אבל לטווח ארוך עדיף לחיות עם הרגלים טובים ומועילים מאשר עם כדורים.
אם אתה מוכן לשינוי, אתה מוזמן ליצור עימי קשר, לצערי אין לי המלצות אינסטנט לעבור את השבת וכ"ו. יש צורך בטיפול אמיתי.
בברכה
קארין אור
052-3258500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?