מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריטלין ותופעות לוואייעקב09/02/2008
שלום לכולם,
אני בן 35 מאובחן כ-ADD ועברתי טיפול ם רטלין לנגזרותיו
הריטלין גורם לי לקור בכל הגוף (בתחילה בגפיים התחתונות ואח"כ כל הגוף)
דבר כשלעצמו הפריע לי מאוד לריכוז
האם מעבר לתוספים שרשומים כאן בפורום(אבץ, אומגה 3, שינוי תזונה, וחומצות אמינו לסוגיהם)
יש טיפול נוסף שאתן יכולים להציע ? כי אני ניסיתי את רובם (של התוספים וגם שינוי תזונה- השפיע על ההרגשה הכללית לטובה אך לא על הקשב)
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקשב וריכוז
יואב פנחס09/02/2008שלום סמי,
הטיפול ההומאופתי הוא טיפול המתייחס לאדם כמכלול, ואיננו מטפל בסימפטום בודד.
זאת אומרת שאין תרופה אחת בהומאופתיה היכולה לעזור לך להתגבר לחלוטין על הבעיה, אלא ישנם למעלה מ 3000 תרופות. הטיפול בתרופה אחת ספציפית נבחר לאחר אבחון מעמיק.
לאחר האחון תתחיל בטיפול יומי בתרופה המתאימה לך שתוכל לעזור לך להתגבר על הבעיה.
בהצלחה
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין ותופעות לוואי
קארין אור10/02/2008היי יעקב.
ניסית כבר הומאופתיה?
הייתי מציעה גם בדיקה של זרימת דם לגפיים - לעיתים ללא קשר ,יש גם בעיה כזו ואז, עיסוי, פעילות גופנית או דיקור סיני יכולים לעזור.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?