טיפולים שונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים שונים
    חיה שורץ
    16/03/2012

שלום,
    יש לי 3 ילדים עם הפרעות קשב וריכוז, אחד מטופל בריטלין,אחד בזום ואחד ללא כלום, את כולם ליווינו ביעוץ פסיכולוגי זה או אחר. כולם נושקים לשמים בלימודים , בחברה ובכלל. הפרסומת של INEX בעיני בוטה ולא מזמינה. צריך למצוא את הטיפול הנכון לכל אחד . ומה שנכון לאחד אינו נכון בהכרח לאחר ובטח לא צריך להשתמש באמירות כמו הורדת האיטלגנציה בעקבות השימוש בריטלין ועוד אמירות קשות.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים שונים

הוספת תגובה

• טיפולים שונים - תגובה

גבי זסלבסקי
    22/03/2012

תודה על השיתוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה האמת בפרסום של ההומאופתים?

הדר
    13/04/2012

אני לגמרי מסכימה שהפרסום של האלטרנטיבות חסר אחריות ועם הבטחות יומרניות שבמקרה שלנו לפחות -לא עמד מאחוריהם דבר. אחרי 5 חודשים אצל ההומאופת יואב פנחס והשקעה לא מבוטלת של כסף, זמן ומשאבים רגשיים - אנחנו מפסיקים את הטיפול שלא הועיל במאומה (ולעיתים אף להיפך) וחוזרים לריטלין.
    התחושה שלנו לאורך כל הדרך הייתה של חוסר רצינות והשקעה בשיווק יותר מאשר במעקב אמיתי וניסיון לעזור לילד. הוא מדבר על אחוזי הצלחה מטורפים. יש לו דרך להוכיח זאת? מעניין איפה אנחנו בסטטיסטיקה שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אמת בפרסום

חגית פילובסקי
    14/04/2012

הדר שלום,
    אני לא רוצה להתייחס לטיפול הספציפי שהיה לכם אצל יואב (שדרך אגב הוא קולגה והומאופת מעולה...) כי אני לא מכירה את הפרטים אלא להסביר באופן כללי לגבי הומאופתיה. כמו שאת יודעת בכל דבר ובטח בטיפולים שונים יש אחוז מסוים שלא מצליח להשיג את המטרות. יכולות להיות כל מיני סיבות לכך (שכמובן לא אמנה אותן כאן) ויכול להיות שאתם "נפלתם" באחוז המסוים הזה.
    השאלה- האם עבדתם לפי ההנחיות של יואב? האם הייתם במעקבים מסודרים לפי פרקי הזמן שהוא ממליץ? לפרטים האלה בדר"כ יש חשיבות עצומה בהתקדמות הטיפול.
    וכמו שנאמר בתחילת הפוסט הזה כמובן שיש ילד שטיפול אלטרנטיבי אחר יוכל לקדם אותו קצת יותר..
    מקווה שלא תתייאשו ושתמצאו את הדרך הטובה ביותר לעזור לילד/ה שלך.
    כל טוב,
    חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו