בהיות ממושכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהיות ממושכות
    נאווה
    03/01/2013

שלום, בני מטופל ברטלין כבר חודשים. הרטלין עוזר אבל הוא גורם לבני לבהות אל החלל דקות ארוכות עד שאני קוראת לו. לדעתי אם אני לא אקרא לו הוא ישב ככה שעות. האם זה נורמלי הבהיה הזאת? מאחר ואין לי אפשרות להפסיק לו את הרטלין חשבתי אולי לצרף לטיפול טיפול נוסף, משלים. זה יכול לעזור ולמנוע את הבהייה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהיות ממושכות

הוספת תגובה

• בהיות ממושכות - תגובה

דנה ביק - שנוני
    03/01/2013

שלום נאוה,
    בהייה והתנתקויות הן בהחלט חלק מתופעות הלוואי של הרטלין.
    מדוע את חושבת שאין אפשרות להפסיק את הרטלין? האם ניסיתם טיפול טבעי לפני שהתחלתם לתת רטלין?
    את יכולה לגשת לרופא ולבדוק את המינונים ואם אפשר להוריד מינון. אפשר לטפל באופן טבעי בהפרעות קשב וריכוז, למשל דרך שינוי תזונתי, צמחים ותוספי תזונה ואולי עם הזמן להוריד מינונים או להפסיק לגמרי את התרופה- אז ייעלמו גם תופעות הלוואי.

רק בריאות!

דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהיות ממושכות - תגובה

חגית פילובסקי
    03/01/2013

נאוה שלום,
    כפי שהסבירה לך דנה התופעה הזאת קשורה לתופעות הלוואי של הריטלין.
    בהחלט ניתן ומומלץ לשלב את הטיפול התרופתי (ריטלין) ביחד עם טיפול משלים אחר. הרבה מהלקוחות שמגיעים אלי ולוקחים ריטלין (או דומיו) לא מפסיקים אותו וביחד אנחנו מחזקים את הילד. השיפור ניכר בכל מקרה והתוצאות כמובן מדברות בעד עצמן.
    אשמח להסביר לך על הטיפול ההומאופתי באופן פרטי, איך הוא מתנהל, מה הוא כולל וכד'.
    מוזמנת ליצור קשר.
    מאחלת לכם בריאות שלמה,
    חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו