בעית ריכוז וחוסר סבלנות בעשיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית ריכוז וחוסר סבלנות בעשיה
    אנונימי
    20/02/2013

כשאני צופה בטלווזייה אני מרגיש חסר סובלנות וחוסר ריכוז,ז"א קשה לי להיות שקוע.
    כשאני משחק במשחקים אני כל הזמן חושב על דברים לא קשורים ולא מרוכז במשחק אלה עם אני ממש נהנה.
    רציתי לדעת האם ייתכן ומדובר בהפרעת קשב וריכוז?אני לא היפאקרטיבי,וגם שמדברים איתי קשה לי להיות מרוכז בשיחה .
    עם כן מה הטיפול האפשרי?אני לא מעוניין לקחת ריטלין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעית ריכוז וחוסר סבלנות בעשיה - תגובה

דנה ביק - שנוני
    20/02/2013

שלום לירון,
    אם מאד משנה לך ההגדרה של המצב, אתה יכול לפנות למכונים שעושים בדיקות ומאמבחנים אם יש הפרעה ואיזו. הפרעות קשב וריכוז לא חייבות להגיע ביחד עם היפראקטיביות כלל. זה למשל הבדל בין ADHD לבין ADD.

מעבר לכך, מדבריך, אני מבינה שפשוט לא טוב לך במצב הזה- בו אתה מרגיש עומס של מידע שרץ בראש, חוסר שקט וקושי בריכוז בזמן ביצוע משימה. ולא משנה מהי הגדרתו המדוייקת של מצבך.

בטיפול נטורופתי, למשל, אנו בהחלט משלבים בנוסף לטיפול התזונתי גם טיפול צמחי שעוזר באיזון מערכות הגוף בכלל ומערכת העצבים בפרט. אתה מוזמן ליצור קשר להסבר מפורט יותר.

ובעניין הריטלין- אני מסכימה איתך בהחלט.

רק בריאות!

דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית ריכוז וחוסר סבלנות בעשיה - תגובה

חגית פילובסקי
    21/02/2013

לירון שלום,
    אני לא יודעת אם זה בהגדרת קשב וריכוז עבור מי שמאבחן אך מבחינת הטיפול ההומאופתי אנחנו פחות מחפשים הגדרות ויותר מחפשים מה המצב ואיך אפשר לעזור.
    אני חושבת שלאור מה שתיארת אפשר מאד לעזור לך לחזור למצב של שקט מבפנים וריכוז במה שאתה מבצע באותו רגע.

במפגש שלנו אני אתאים לך רמדי הומאופתית שיכולה לעזור אך ורק לך ולמצב שלך ומניסיוני השיפור ניכר ובהחלט מחזיר איכות לחיים.

מוזמן ליצור איתי קשר ואשמח להסביר לך יותר פרטים לגבי הטיפול, אופיו ומחיריו.
    בברכת בריאות שלמה,
    חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני לא בעד ריטלין

שירלי
    21/02/2013

וכמו שהשיבו לך כאן, יש חלופות טבעיות לריטלין, מה גם שאני מבינה שלא עברת אבחון. אני מזדהה עם חוסר הריכוז שלך, אני חווה את זה יום יום החל בקריאת עתונים, צפיה בטלויזיה ואפילו בשיטוט בפייסבוק ובשיחות עם אנשים. יכולה לספר לך שלי עוזר תוסף תזונה שנפוץ לטיפול בהפרעות קשב שנקרא פיקוגנול (אני לוקחת של סולגאר), זה לא פתרון קסם, אבל לאחר שנוטלת אותו כמה חודשים יכולה להגיד שאני מרגישה שיפור. ממליצה לך להתייעץ עם נטורופת כדי להכיר ולבדוק אם מתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו