הפרעת קשב בגיל 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב בגיל 30
    מאוהבת
    06/03/2013

הי,
    אני בת 30 וגילו לי עכשיו הפרעת קשב. אני רוצה לטפל בזה, כי זה מפריע לי להתרכז בעבודה. אבל לא מעוניינת בריטלין. מה אפשר לעשות מבחינה הוליסטית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב בגיל 30

הוספת תגובה

• הפרעת קשב בגיל 30 - תגובה

דנה ביק - שנוני
    06/03/2013

שלום מאוהבת,
    אני בטוחה שההפרעות שאובחנו לך מפריעות לך מאד- אחרת לא היית פונה לאבחון. אני בטוחה גם שהם הפריעו לך בצורה זו אחרת רוב חייך.
    בודאי שיש מה לעשות! בטיפול נטורופתי אנחנו מתאימים צמחי מרפא שפועלים באופן ישיר על מערכת העצבים כמו גם על מערכות אחרות על מנת להביא את הגוף לאיזון.
    אנחנו מטפלים בכל סוגי המקרים.
    בנוסף נשלב טיפול תזונתי כבסיס כמובן.
    אם יש לך עוד שאלות ספציפיות- את מוזמנת ליצור קשר.

רק בריאות!

דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת קשב בגיל 30 - תגובה

חגית פילובסקי
    07/03/2013

זה מעולה שאת רוצה לטפל בזה ומתעניינת גם באלטרנטיבות לריטלין ודומיו.
    עם טיפול הומאופתי אשר מותאם לך באופן אישי ומדויק אפשר בהחלט לעזור לך בהפרעת הקשב שלך. כמובן שחשוב להבין איך הפרעת הקשב באה לידי ביטוי, אם יש דברים נוספים אשר פחות נוחים או לא נעימים בחיים שלך ובשיקלול עם כל מה שתספרי בפגישה ראשונה תותאם לך רמדי הומאופתית.
    מניסיוני, יש תוצאות מעולות ואנשים מחזירים לעצמם איכות חיים שנשכחה...
    אשמח להסביר ולפרט יותר גם בפרטי.
    בברכת בריאות ,
    חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו