תואר שני והפרעת קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תואר שני והפרעת קשב
    נורית
    05/05/2013

שלום,
    אני לא אובחנתי מעולם אבל חשה שיש לי הפרעת קשב. צלחתי תואר ראשון, היה קשה אבל הצלחתי, בעריכת דין ועכשיו אני רוצה לעשות תואר שני במנהל עסקים, אך מאוד חוששת שלא אצלח אותו. מה אתן ממליצות לי לעושת טרם תחילת הלימודים בשנה הבאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תואר שני והפרעת קשב

הוספת תגובה

• תואר שני והפרעת קשב - תגובה

דנה ביק - שנוני
    05/05/2013

שלום נורית,
    בהחלט יש מה לעשות וישנם כלים לטיפול. כיוון שטיפול ברפואה המשלימה הינו הוליסטי, כלומר כולל, ומותאם אישית לכל אדם, יש להגיע לפגישה אישית בה אנו עורכים תישאול מקיף ובסופו בונים לך תוכנית טיפולים אישית.
    את מזומנת ליצור קשר בפרטי לפרטים נוספים.

בהצלחה!

רק בריאות

דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תואר שני והפרעת קשב - תגובה

חגית פילובסקי
    06/05/2013

נורית שלום,
    ממליצה לך להגיע לטיפול הומאופתי אשר ירגיע וימקד אותך בכל המקומות בהם את חשה לא במיטבך. הטיפול מותאם לך באופן אישי לפי כל הנתונים שתספרי במפגש וכאמור זה איננו טיפול ל"הפרעת קשב וריכוז".
    מניסיון זה עובד מאד יפה והתוצאות מדברות בעד עצמן.
    אשמח להסביר לך קצת יותר איך זה קורה, מתי,כמה ואיך...(:
    בהצלחה רבה,
    חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו