מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד להפרעת קשב וריכוזאדוה01/11/2013
שלום,
בתי בת 8 בכיתה ג', ויש לה לכאורה את כל התסמינים להפרעת קשב, מה עלי לעשות ?
מי הם המאבחנים המומלצים ? האם יש השתתפות מקופת חולים ?
האם ישנם טיפים שכר אפשר לנסות ליישמם ?
הנושא מאוד מתסכל שיעורי בית לוקח 5 שעות, סידור תיק עוד 5 שעות היא לא מבינה מה אנחנו רוצים ממנה וכל הבית במתח בגלל זה.
אשמח לעצה,
תודה מראש, אדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד להפרעת קשב וריכוז - תגובה
חגית פילובסקי02/11/2013אדוה שלום,
אני לא מתעסקת באיבחון אבל בהחלט מתעסקת בעזרה וריפוי של קשב וריכוז.
אשמח להסביר לך איך זה עובד ומה התהליך.
אם תהיי מעוניינת תפני אליי בפרטי.
שבוע טוב,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד להפרעת קשב וריכוז - תגובה
דנה ביק - שנוני02/11/2013הי אדוה,
בעיקרון האיבחון המקובל כיום נקרא טובה. אני מאמינה שיועצת ביה"ס תוכל לקשר אותך ולסייע בענייין.
לגבי השתתפות הקופות- שווה לברר.
יחד עם זאת- לרוב באיבחון חיובי (והרוב יוצאים חיוביים במידה זו או אחרת) המענה יהיה תרופתי.
הדעות לגבי היכולת לאבחן הפרעות קשב הן חלוקות ויש כאלה שטוענים שמכיוון שמדובר באיבחון ממוחשב להערכה נוירולוגית ישנן הרבה טעויות. למנסיוני אני יכולה להגיד לך שהרבה אנשים שפונים לאיבחון מאובחנים כלוקים בהפרעת קשב ולמערכת מאד קל לתת אבחנה זו, גם על מנת להתמודד תרופתית עם כל מה ששונה ומצריך יותר השקעה.
כנטורופתית אני מטפלת באיזון האדם ולא בהפרעה שלו. הכלים שלנו לרוב עוברים דרך תזונה, צמחי מרפא ותוספים- שיודעים לעבוד עם הגוף ולא נגדו.
רק בריאות ובהצלחה!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?