הפרעת קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב וריכוז
    אורית
    29/12/2013

שלום רב, בני בן 12.5 אובחן עם הפרעת קשב וריכוז וכל הזמן המורים בבית הספר
    מתלוננים ושהוא מפריע בשיעורים ומפטפט בלי סוף לקחתי אותו לטיפול הומאופתי
    במכבי טבעי דרך ביטוח מכבי שלי ושנותן לי הנחה רבה בטיפולים הרופאה שאבחנה אותו
    מאוד נחמדה וסובלנית אך התרופה שהיא התאימה לו לא עבדה וכך קרה שכבר 3 פעמים
    היא החליפה לו את התרופה עכשו הוא לוקח את התרופה השלישית שנתנה לו כבר במשך שבועיים ואין כל שיפור בהתנהגות ובכלל מה עלי לעשות? האם ההומאופתיה לא עובדת עליו? או שהרופאה לא יודעת להתאים לו את האיזון הנכון לגוף בתרופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב וריכוז

הוספת תגובה

• הפרעת קשב וריכוז - תגובה

חגית פילובסקי
    29/12/2013

אורית שלום,
    קודם כל אני שמחה שפנית לטיפול הומאופתי בבעית קשב וריכוז. מניסיון של שנים בתחום אני יכולה להעיד שטיפול הומאופתי אכן עוזר.
    מניסיוני אני יכולה להגיד שלא פגשתי מצבים בהם ההומאופתיה לא עוזרת, הענין הוא לדייק באבחנה וזאת משימה לא פשוטה.
    החלפת שלוש רמדיז (תרופות הומאופתיות) במהלך שבועיים לא נשמע כל כך טוב אבל זה לא יהיה נכון מבחינתי להגיד כך או כך היות ואני לא מכירה את התמונה המלאה של הסיפור שלכם.
    אשמח להתייחס לסיפור הספציפי שלכם ולהסביר לך קצת יותר טלפונית אם תרצי. את מוזמנת לצלצל אליי מתי שנוח לך.
    בברכת בריאות שלמה,
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת קשב וריכוז - תגובה

דנה ביק - שנוני
    29/12/2013

שלום אורית,
    כיוון שאינני מטפלת בהומיאופטיה, חגית היא בהחלט הכתובת.
    אשמח לענות בכל הקשור להפרעות קשב וריכוז וטיפול נטורופתי.

רק בריאות!

דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו