מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת קשב וריכוזאורית29/12/2013
שלום רב, בני בן 12.5 אובחן עם הפרעת קשב וריכוז וכל הזמן המורים בבית הספר
מתלוננים ושהוא מפריע בשיעורים ומפטפט בלי סוף לקחתי אותו לטיפול הומאופתי
במכבי טבעי דרך ביטוח מכבי שלי ושנותן לי הנחה רבה בטיפולים הרופאה שאבחנה אותו
מאוד נחמדה וסובלנית אך התרופה שהיא התאימה לו לא עבדה וכך קרה שכבר 3 פעמים
היא החליפה לו את התרופה עכשו הוא לוקח את התרופה השלישית שנתנה לו כבר במשך שבועיים ואין כל שיפור בהתנהגות ובכלל מה עלי לעשות? האם ההומאופתיה לא עובדת עליו? או שהרופאה לא יודעת להתאים לו את האיזון הנכון לגוף בתרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קשב וריכוז - תגובה
חגית פילובסקי29/12/2013אורית שלום,
קודם כל אני שמחה שפנית לטיפול הומאופתי בבעית קשב וריכוז. מניסיון של שנים בתחום אני יכולה להעיד שטיפול הומאופתי אכן עוזר.
מניסיוני אני יכולה להגיד שלא פגשתי מצבים בהם ההומאופתיה לא עוזרת, הענין הוא לדייק באבחנה וזאת משימה לא פשוטה.
החלפת שלוש רמדיז (תרופות הומאופתיות) במהלך שבועיים לא נשמע כל כך טוב אבל זה לא יהיה נכון מבחינתי להגיד כך או כך היות ואני לא מכירה את התמונה המלאה של הסיפור שלכם.
אשמח להתייחס לסיפור הספציפי שלכם ולהסביר לך קצת יותר טלפונית אם תרצי. את מוזמנת לצלצל אליי מתי שנוח לך.
בברכת בריאות שלמה,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעת קשב וריכוז - תגובה
דנה ביק - שנוני29/12/2013שלום אורית,
כיוון שאינני מטפלת בהומיאופטיה, חגית היא בהחלט הכתובת.
אשמח לענות בכל הקשור להפרעות קשב וריכוז וטיפול נטורופתי.
רק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?