זכרון ועמידה במטלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכרון ועמידה במטלות
    מור
    17/08/2014

מרגישה שהזכרון שלי פחות טוב מפעם ובהרבה. איך אפשר לשפר את הזכרון ואת יכולת הריכוז וגם לארגן אולי איכשהו מטלות ועמידה בהם (התמדה)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכרון ועמידה במטלות

הוספת תגובה

• זכרון ועמידה במטלות - תגובה

חגית פילובסקי
    17/08/2014

בוקר טוב שרית,
    עם רמדי הומאופתית המותאמת בדיוק למצב שלך אפשר בהחלט לשפר ולייעל את הזיכרון והריכוז.
    יש לי הרבה ניסיון והצלחות בתחום הזה.
    מוזמנת ליצור קשר בפרטי ואשמח להסביר לך כיצד זה קורה.
    בכל מקרה- בהצלחה רבה,
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכרון ועמידה במטלות - תגובה

דנה ביק - שנוני
    17/08/2014

הי שרית,
    בהחלט אפשר לשפר זיכרון. בטיפול פרטני אנחנו בודקים מה בדיוק הגורם לירידת הזיכרון ומתאימים אישית את הטיפול, אך כבר כעת אני יכולה לומר לך שבתחום צמחי המרפא, למשל, ישנם צמחים כגון Ginkgo biloba, Bacopa monnieri, Centella (Hydrocotyl) asiatica שמאד יעילים במצבים כאלו. כמובן שמומלץ להתייעץ באיש מקצוע לפני השימוש בהם כיוון שחלקם אף אסורים בשילוב עם תרופות מסוימות.
    בתחום התזונה את יכולה להקפיד על תזונה בריאה, שמירה על אורח חיים בריא הכולל פעילות גופנית וצריכה של אומגה 3 ממקור איכותי.
    בנוסף לכל אלו ישנם תרגילי חשיבה רבים שאפשר לבצע על מנת לחזק את הפעילות המוחית ולחיזוק הזיכרון.

רק בריאות!

דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו