התייעצות בנוגע לטיפול לילד עם בעיות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנוגע לטיפול לילד עם בעיות קשב וריכוז
    דפנה
    14/06/2016

הבן שלי בן 10 הוא לא מצליח לשבת בכיתה וללמוד, אני יכולה להגיד שגם בבית הוא לא רגוע וכל הזמן משתולל עם האחים שלו.
    קיבלנו מהנירולוג מרשם לריטלין אבל אני די מתנגדת לזה, מנסה להמנע מזה כמה שיותר ( תופעות לוואי וכו' )
    שמעתי מכמה חברות על טיפול הומיאופתי באוצרות, הייתי שמחה לשמוע את דעתכם גם בנוגע לאוצרות וגם בנוגע לטיפול הומיאופתי בכללי בבע קשב וריכוז
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות בנוגע לטיפול לילד עם בעיות קשב וריכוז - תגובה

חגית פילובסקי
    14/06/2016

דפנה שלום,
    להומאופתיה יש פתרונות מצויינים בנושא של קשב וריכוז.
    אני אישית מטפלת בשנים האחרונות בעיקר בתחום הזה עם הצלחות מרובות וסיפורים מרגשים.
    לגבי אוצרות, אני ממליצה לך לצלצל לשם ולהתרשם בעצמך. ההרגשה שלך- זה תמיד הכי טוב.
    בכל מקרה מוזמנת לצלצל ואשמח לענות על שאלות באופן פרטי (וכמובן לא מחייב לטיפול בהמשך)
    הרבה הצלחה,
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגית תודה רבה לך על התגובה!

דפנה
    16/06/2016

אין ספק שהתשובה שלך מחזקת אותי ומרגיעה.
    התקשרתי אליהם ויש לי תחושה טובה, קיבלתי מענה מקצועי ואני באמת מסכימה שאין כמו תחושה.
    אני מאד מודה לך על העזרה ועל הנכונות לסייע. אני מניח שאסתייע בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאד שמחה!!!

חגית
    16/06/2016

מאחלת לכם הרבה הצלחה ((:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו