האם מומלץ להשתמש בתוכנת אטנגו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מומלץ להשתמש בתוכנת אטנגו
    ליטל
    25/07/2017

ברצוני לקבל עוד חוות דעת על תוכנת אטנגו לשיפור משמעותי בבעיות קשב וריכוז. שמעתי מחברה שכן עזר לה לה ולעומת זאת ראיתי כאן באתר שלא המליצו. אני ממש בהתלבטות לגבי מתן ריטלין לבת שלי בת 9 ושקלתי לנסות את התוכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוכנת אטנגו

דנה ביק - שנוני
    25/07/2017

שלום ליטל,
    אין לי הרבה ניסיון עם התוכנה, אך זה נראה לי בהחלט שווה ניסיון. כתבת לגבי התלבטות על מתן רטלין- מדוע את בהתלבטות? מדוע את שוקלת לתת? האם התנסית בטיפולים נוספים? טיפולים ברפואה טבעית?
    חשוב להבין שריטלין לא פותר את הבעיה, אלא "מרדים" אותה לכמה שעות. בנוסף ישנן תופעות לוואי לא מעטות. אני ממליצה להבין את מהות התרופה, להתנסות ברפואה הטבעית ואז לקבל את ההחלטה שהכי נכונה עבורכם.
    אשמח לענות על שאלות נוספות בתחום הטיפול הנטורופתי, תזונה וצמחי מרפא.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכנת אטנגו

דנה ביק - שנוני
    25/07/2017

שלום ליטל,
    אין לי הרבה ניסיון עם התוכנה, אך זה נראה לי בהחלט שווה ניסיון. כתבת לגבי התלבטות על מתן רטלין- מדוע את בהתלבטות? מדוע את שוקלת לתת? האם התנסית בטיפולים נוספים? טיפולים ברפואה טבעית?
    חשוב להבין שריטלין לא פותר את הבעיה, אלא "מרדים" אותה לכמה שעות. בנוסף ישנן תופעות לוואי לא מעטות. אני ממליצה להבין את מהות התרופה, להתנסות ברפואה הטבעית ואז לקבל את ההחלטה שהכי נכונה עבורכם.
    אשמח לענות על שאלות נוספות בתחום הטיפול הנטורופתי, תזונה וצמחי מרפא.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליטל

חגית פילובסקי
    25/07/2017

הי ליטל,
    האמת- לא מכירה ולא שמעתי על תוכנת אטנגו.
    לגבי התחלת מתן ריטלין-
    אני ממליצה לקחת פרק זמן לנסות טיפולים "אחרים", מתחום הרפואה המשלימה. מהתחום שרואה את הילדה שלך כמכלול ולא רק ככזאת עם קושי של קשב וריכוז. ריטלין- תמיד אפשר להתחיל ולתת בכל שלב וההשפעה שלו די מיידית לכן, ממליצה לנצל את תקופת החופש הגדול והחודשים הראשונים של השנה כתקופה לחיפוש מענה אחר, עמוק ויסודי יותר. מענה שיתן מכלול לכלל הבעיות והקשיים של ביתך.
    במידה ותמצאו פתרון יעיל- הרווח כולו שלכם. גם מענה רחב לטווח נושאים וגם שנתתם מענה טבעי לילדתכם. במידה וניסיתם ולא צלחתם תמיד אפשר לפנות לרפואה הקונבנציונלית.
    לשאלות נוספות מוזמנת ליצור קשר גם בפרטי.
    בכל אופן, מאחלת לכם הצלחה רבה והרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו