מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מומלץ להשתמש בתוכנת אטנגוליטל25/07/2017
ברצוני לקבל עוד חוות דעת על תוכנת אטנגו לשיפור משמעותי בבעיות קשב וריכוז. שמעתי מחברה שכן עזר לה לה ולעומת זאת ראיתי כאן באתר שלא המליצו. אני ממש בהתלבטות לגבי מתן ריטלין לבת שלי בת 9 ושקלתי לנסות את התוכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנת אטנגו
דנה ביק - שנוני25/07/2017שלום ליטל,
אין לי הרבה ניסיון עם התוכנה, אך זה נראה לי בהחלט שווה ניסיון. כתבת לגבי התלבטות על מתן רטלין- מדוע את בהתלבטות? מדוע את שוקלת לתת? האם התנסית בטיפולים נוספים? טיפולים ברפואה טבעית?
חשוב להבין שריטלין לא פותר את הבעיה, אלא "מרדים" אותה לכמה שעות. בנוסף ישנן תופעות לוואי לא מעטות. אני ממליצה להבין את מהות התרופה, להתנסות ברפואה הטבעית ואז לקבל את ההחלטה שהכי נכונה עבורכם.
אשמח לענות על שאלות נוספות בתחום הטיפול הנטורופתי, תזונה וצמחי מרפא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנת אטנגו
דנה ביק - שנוני25/07/2017שלום ליטל,
אין לי הרבה ניסיון עם התוכנה, אך זה נראה לי בהחלט שווה ניסיון. כתבת לגבי התלבטות על מתן רטלין- מדוע את בהתלבטות? מדוע את שוקלת לתת? האם התנסית בטיפולים נוספים? טיפולים ברפואה טבעית?
חשוב להבין שריטלין לא פותר את הבעיה, אלא "מרדים" אותה לכמה שעות. בנוסף ישנן תופעות לוואי לא מעטות. אני ממליצה להבין את מהות התרופה, להתנסות ברפואה הטבעית ואז לקבל את ההחלטה שהכי נכונה עבורכם.
אשמח לענות על שאלות נוספות בתחום הטיפול הנטורופתי, תזונה וצמחי מרפא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליטל
חגית פילובסקי25/07/2017הי ליטל,
האמת- לא מכירה ולא שמעתי על תוכנת אטנגו.
לגבי התחלת מתן ריטלין-
אני ממליצה לקחת פרק זמן לנסות טיפולים "אחרים", מתחום הרפואה המשלימה. מהתחום שרואה את הילדה שלך כמכלול ולא רק ככזאת עם קושי של קשב וריכוז. ריטלין- תמיד אפשר להתחיל ולתת בכל שלב וההשפעה שלו די מיידית לכן, ממליצה לנצל את תקופת החופש הגדול והחודשים הראשונים של השנה כתקופה לחיפוש מענה אחר, עמוק ויסודי יותר. מענה שיתן מכלול לכלל הבעיות והקשיים של ביתך.
במידה ותמצאו פתרון יעיל- הרווח כולו שלכם. גם מענה רחב לטווח נושאים וגם שנתתם מענה טבעי לילדתכם. במידה וניסיתם ולא צלחתם תמיד אפשר לפנות לרפואה הקונבנציונלית.
לשאלות נוספות מוזמנת ליצור קשר גם בפרטי.
בכל אופן, מאחלת לכם הצלחה רבה והרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?