הפרעות קשב וריכוז - חיפוש לטיפול טבעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז - חיפוש לטיפול טבעי
    ורד
    03/09/2017

שלום, רציתי לשמוע על מקום מומלץ שמטפל בהפרעות קשב (או חשש להפרעות כאלה) הצורה טבעית עם דגש על תזונה ואורח חיים. יש לי בן אחד עם ריטלין , התחיל כיתה א, ועוד בן בגן חובה שאני מזהה לעיתים תסמינים, רוצה לטפל בדרך חלופית לריטלין ובהדרגה להוריד גם לבן הבכור..אשמח לשמוע, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צורה טבעית לקשב וריכוז

חגית פילובסקי
    03/09/2017

קודם כל אני רוצה לחזק אותך ולומר שזה נהדר שאת מחפשת מענה יסודי וטבעי לבעיות הקשב וריכוז. מהניסיון שלי- ככל שתקדימי לעשות זאת כך יהנו ילדיך מהר יותר מהתוצאות. (ואולי אף תמנעי מהצעיר שלך ..)
    אני מכירה אנשי מקצוע שיכולים לעזור בצורה טבעית (אני לא מכירה מקומות כאלו)
    אני באופן אישי, מטפלת בעזרת הומאופתיה. המומחיות שלי היא טיפול בילדים, בכל ההיבטים שקשורים לקשב וריכוז.
    אם את מחפשת משהו שקשור בעיקר בתזונה מניחה שהשותפה שלי לפורום,דנה, תוכל לתת לך מענה.
    מאחלת לכם הרבה הצלחה ושנת לימודים טובה.
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפוש לטיפול טבעי

דנה ביק - שנוני
    03/09/2017

שלום ורד,
    ראשית מצטרפת לדבריה של חגית- כל הכבוד על החיפוש. תחום הנטורופתיה בהחלט יכול לתת מענה לבקשתך וכל מטפל נטורופת המתמחה בתחום ילדים והפרעות קשב יוכל לתת מענה. עיקר הכלים של הנטורופתיה יהיו שינוי תזונתי, תוספים וצמחים בעת הצורך, תוך התייחסות לילד, להרגלי החיים ולטמפרמנט. בהחלט יש הרבה מה לעשות וריטלין אינה תרופה ש"פותרת" את הבעיה ומתייחסת אליה מן השורש.
    מבחינת תזונה, באופן כללי, חשוב מאד להוריד סוכרים, צבעי מאכל וחומרים אחרים שאינם טבעיים או מתאימים לילד. חשוב מאד לשמור על תזונה טבעית, מגוונת ובריאה ולכן מומלץ להגיע לפגישה אישית בה מבצעים התאמה של התזונה והתוספים לילד. ולא להיפך.
    אם תירצי עוד פרטים, את מוזמנת ליפנות אלי.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז - חיפוש לטיפול טבעי

ורד
    03/09/2017

תודה רבה לשתיכן על התגובה המהירה! אני אשמח לשמוע על טיפול דרך תזונה וצמחים. דנה, איך איפה אני יכולה ליצור איתך קשר אישית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו