מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות קשב וריכוז - חיפוש לטיפול טבעיורד03/09/2017
שלום, רציתי לשמוע על מקום מומלץ שמטפל בהפרעות קשב (או חשש להפרעות כאלה) הצורה טבעית עם דגש על תזונה ואורח חיים. יש לי בן אחד עם ריטלין , התחיל כיתה א, ועוד בן בגן חובה שאני מזהה לעיתים תסמינים, רוצה לטפל בדרך חלופית לריטלין ובהדרגה להוריד גם לבן הבכור..אשמח לשמוע, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורה טבעית לקשב וריכוז
חגית פילובסקי03/09/2017קודם כל אני רוצה לחזק אותך ולומר שזה נהדר שאת מחפשת מענה יסודי וטבעי לבעיות הקשב וריכוז. מהניסיון שלי- ככל שתקדימי לעשות זאת כך יהנו ילדיך מהר יותר מהתוצאות. (ואולי אף תמנעי מהצעיר שלך ..)
אני מכירה אנשי מקצוע שיכולים לעזור בצורה טבעית (אני לא מכירה מקומות כאלו)
אני באופן אישי, מטפלת בעזרת הומאופתיה. המומחיות שלי היא טיפול בילדים, בכל ההיבטים שקשורים לקשב וריכוז.
אם את מחפשת משהו שקשור בעיקר בתזונה מניחה שהשותפה שלי לפורום,דנה, תוכל לתת לך מענה.
מאחלת לכם הרבה הצלחה ושנת לימודים טובה.
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש לטיפול טבעי
דנה ביק - שנוני03/09/2017שלום ורד,
ראשית מצטרפת לדבריה של חגית- כל הכבוד על החיפוש. תחום הנטורופתיה בהחלט יכול לתת מענה לבקשתך וכל מטפל נטורופת המתמחה בתחום ילדים והפרעות קשב יוכל לתת מענה. עיקר הכלים של הנטורופתיה יהיו שינוי תזונתי, תוספים וצמחים בעת הצורך, תוך התייחסות לילד, להרגלי החיים ולטמפרמנט. בהחלט יש הרבה מה לעשות וריטלין אינה תרופה ש"פותרת" את הבעיה ומתייחסת אליה מן השורש.
מבחינת תזונה, באופן כללי, חשוב מאד להוריד סוכרים, צבעי מאכל וחומרים אחרים שאינם טבעיים או מתאימים לילד. חשוב מאד לשמור על תזונה טבעית, מגוונת ובריאה ולכן מומלץ להגיע לפגישה אישית בה מבצעים התאמה של התזונה והתוספים לילד. ולא להיפך.
אם תירצי עוד פרטים, את מוזמנת ליפנות אלי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות קשב וריכוז - חיפוש לטיפול טבעי
ורד03/09/2017תודה רבה לשתיכן על התגובה המהירה! אני אשמח לשמוע על טיפול דרך תזונה וצמחים. דנה, איך איפה אני יכולה ליצור איתך קשר אישית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?