מרגישה שאיבדתי את הילד שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה שאיבדתי את הילד שלי
    לימור
    20/12/2018

הילד שלי כבר חצי שנה על ריטלין LA אחרי שהוא ניסה תרופה אחרת שלא עבדה עליו. אכן בעיית חוסר הריכוז וההיפראקטיביות השתפרה פלאים והוא מצליח ללמוד ולקבל ציונים טובים והכל, אבל ואני מקווה שזה לא נשמע דרמטי מדי, זה מרגיש כאילו משהו מת אצלו בפנים, הוא לא אפתי אבל נראה שהוא גורר את עצמו ממקום למקום ולא נהנה משום דבר. והוא כל כך צעיר... חבל לי עליו. התייעצתי עם הנוירולוג והוא אמר שלא כדאי להפסיק כי התרופה עובדת ואם אטנט לא עבד עליו אז לא בטוח שחלופות אחרות ישנו את המצב. אשמח לקבל חוות דעת נוספת על העניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דורון תודר
    24/12/2018

שלום רב
    אכן ייתכן שתרופה אחרת לא תעבוד באופן טוב כמו ה LA. אבל מדוע שלא לבחון זאת ? איני רואה בעיה בבדיקה. אני כן רואה בעיה בהשארת הילד במצב הנוכחי.
    אפשרות שניה היא טיפול באמצעות טכנולוגיית נוירופידבק שנותנת אפקט מייטיב זהה ללא תופעת הלוואי אותה את מתארת (תופעה מוכרת היטב...)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו