הפרעת קשב בליווי דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב בליווי דיכאון
    הראל
    04/07/2008

אני בחור בן 28, ולאורך כל חיי הרגשתי כי יש לי בעיה אך תמיד חשבתי שהבעיה תיפתר עם הזמן. לא אובחנתי מעולם אך כיום וביחוד לאחר קריאה מעמיקה בנושא, אני מרגיש שמרבית הסימפטומים של הפרעת קשב מלווים אותי כל חיי, כגון- חוסר ריכוז תמידי כמעט בכל פעולה שאני מבצע, מתקשה ללמוד מקצועות הומניים, מתקשה לסיים דברים, מתקשה בלנסח דברים בכתב ובע"פ(לחילופין זה לוקח המון זמן) לא שם לב לפרטים הקטנים, פועל באופן איסטנקטיבי, מתקשה בלזכור ולשלוף דברים מהזיכרון. לאורך כל השנים לא הצלחתי כמעט להתרכז בשיעורים(השתפר קצת בשנים האחרונות) אני רוצה לציין שסימתי תיכון בבגרות מלאה ואני בוגר תואר ראשון בכלכלה, כך שבסופו של דבר אני מצליח אך זה דורש ממני המון השקעה ואני פונה כמעט רק למקצועות הריאליים. בנוסף מבחינה אישית, לאורך חיי מלווה אותי כמעט תמיד הרגשה פנימית לא טובה, יש לי שינויים במצבי רוח(דיכאון), הרגשה תמידית של חוסר מימוש פוטנציאל ושאני יכול לעשות את הדברים טוב יותר, וחוסר התקדמות בנושאים מסוימים, מנסה לרוב להתאים את עצמי לסביבה "לצאת בסדר" והתנהגות כפיתית בנושאים מסוימים. שאלות: ללכת לבצע אבחון? ואם כן איזה?(כרגע אין לי שום תועלת באיבחון אלה רק לצורך הטיפול) האם ללכת למאמן בהפרעות קשב? או לפסיכולוג? האם השינויים במצבי רוח-דיכאון הם תסמינים שהולכים ביחד עם בעיות קשב, ו שיש אפשרות שזה ללא קשר לבעיות קשב? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב בליווי דיכאון

הוספת תגובה

• הראל שלום

קארין אור
    05/07/2008

היי הראל,
    מאוד התרשמתי מהשליטה שלך בחומר ועדיין משום מה יש לי תחושה שאתה לא סובל מהפרעת קשב וריכוז. קודם כל בגלל שלרובנו יש את כל הסימפטומים שהעלת במידה זו או אחרת, ואולי גם בגלל ההשגים שלך שהם מרשימים מאוד אלא אם באמת "הזעת" בדרך להצלחה....
    בכל אופן הבחירה באיש המקצוע או השיטה שתאבחן אותך היא לא קלה וגם תלויה בגישה שלך.
    אני לא בטוחה שאתה צריך לעשות איבחון יכול להיות שמטפל טוב ידע לטפל בך גם עם האיבחון שלו בלבד.
    אין חוקיות שמדברת על הפרעות קשב הכוללות דכאון ומצד שני מן הסתם יש גם אנשים שסובלים משניהם ביחד.

אם תחליט על איבחון וטיפול נטורופתי בנושא אשמח לזור לך.
    לקביעת תור אנא היי עימי בקשר.
    בברכה
    קארין אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו