אך מאתרים בעית קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אך מאתרים בעית קשב וריכוז
    טלי
    02/08/2008

שלום רציתי לדעת האם יש לבדוק יותר לעומק "בעיה" שבה- אני שמה לב שבני אינו מסוגל או אינו רוצה לשבת על חוברות למידה בבית , או דפי עבודה של הגן, או עבודות יצירה של הגן. ומעדיף להתעסק בדברים אחרים. זה יכול להיות, עבודות שהוא מכין(קיפולי נייר, גזירה, הדבקה...סתמית.......לגו, מחשב.... אנני מתערבת , שיעשה מה שהוא רוצה, כי אפשר ללמוד בכיתה א, אבל אבל רציתי לדעת האם זה צריך להוות לי נורה אדומה לבדיקה יותר מקיפה, שכן אפשר לטפל בבעיה לפני כיתה א, או בכלל לקבל כלים...להתמודדות טובה יותר תודה טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אך מאתרים בעית קשב וריכוז

הוספת תגובה

• טליה שלום

קארין אור
    03/08/2008

אם בנך יושב ועושה דברים אחרים בנחת ולא חוברות למידה כנראה שפשוט בגלל שזה עדיין לא מעניין אותו זה לא נשמע כמו הפרעת קשב יכול להיות שזה באמת עדיין לא הזמן.
    אולי כדאי להתייעץ עם הגננת ולשמוע חוות דעתה, או פשוט להיפגש לפגישה אחת עם פסיכולוגית היתפתחותית רק כדי להשקיט את המחשבות ולוודא שהכל בסדר.
    לי בכל אופן הוא נשמע אפילו יותר מהממוצע.
    לבריאות
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו