בעיה בקשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בקשב וריכוז
    אמא של יוסי
    04/09/2008

בני בן ארבע שנים , ואני חושבת שיש לו בעיה בקשב וריכוז . ילד מאוד פעיל , עצבני ואין לו משמעת , לא מצליח לשבת על הכיסא יותר מ 10 דקות. אני מתכוונת לקחת אותו לאיבחון .. האם אני צריכה הפניה? ומה בודקים בפגישה הראשונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בקשב וריכוז

הוספת תגובה

• תשובה

קארין אור
    09/09/2008

שלום רב.
    למיטב ידיעתי אינך זקוקה להפנייה, בבדיקה עושים מעין מבחן שבודק אם יש הפרעת קשב וריכוז.
    בברכה
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    09/09/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן צריך הפניה

יעלי
    18/09/2008

לקחתי את ביתי בת ה 5.5 לאבחנה וניגשתי לרופאה היא נתנ ה לי את ההפני ה את מפקססת למכון אני במכבי והמכון בהרצליה הם שולחים טפסים לגננת להורים ולרופאה אחרי שמילאו אותם את שולחת חזרה והם קובעים לך תור שיחה עם ההורים ואח"ג עם הילד ואומרים עד גיל 6 בזמן בית הספר לא ניתן לעשות דבר אלא לאתגר את הילד ככה זה אצלי בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו