שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שלי
    30/10/2008

שלום. הבנתי שלאבחון קשב וריכוז יש לפנות לנוירולוג או פסיכולוג, הייתי דרך מכבי באבחון אצל פסיכיאטרית ילדים, שעה ישבנו ההורים איתה, שעה הילד, היא שלחה אותו לשעתיים לפסיכולוגית, היה גם שאלון מקדים שהבאנו מהגן (אז, היום הוא בכיתה א'). טובה ניסינו ולא הצליח, והשאלה שלי אם זה מספיק לאבחון, הבעיה שהוא לא מוכן לשתף פעולה באבחון דידקטי שניסינו לאחרונה, אני לא יודעת מה יתן את התמונה המלאה אם הקשיים באים מקשיי למידה, אין ספק שגם יש עניין רגשי (שמטופל), וקיים גם קושי רב מאוד להתרכז, עד כדי כך שהוא לא מצליח ללמוד, ההיפר שלו מאופיין בהתכנסות פנימה, בעבודה שקטה עם עצמו בגזירה למשל, שזה גם סוג של בריחה. מי ייתן לי את התמונה המפורטת והמלאה? אודה מאוד מאוד על תשובתכם. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום

קארין אור
    02/11/2008

הייתי רוצה להגיב בעיקר על ההתכנסות של בנך פנימה ולומר שזה נפלא שיש לו דרך להתכנס פנימה ולהתעסק עם משהו שגורם לו בטחון וריכוז.
    אני ממליצה בחום על טיפול הומאופתי הוא יכול לעזור בכל הרמות שדיברת עליהם בצורה עדינה וספציפית. יש לי תחושה שכל השעות שביליתם אצל פסיכולוגים יכולות ליצור אצל בנך תחושה בלתי הפיכה שמשהו לא בסדר אצלו.
    לעומת זאת בטיפול הומאופתי הוא יוכל להרגיש אולי משהו אחר. ובנוסף להרויח את ההפקט.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו