מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה ושלושה חודשיםסיגל09/12/2008
ביתי ילדה פעילה מאוד מטפסת על סולמות או כל דבר שניתן לטפס עליו, ילדה מלאת מרץ כל הזמן צריך ללכת אחריה פותחת מגירות ,נכנסת לשירותים זורקת דברים לתוך האסלה מגיל כזה גם רואים שהיא נלחמת על דברים שרוצה אין לה בעיה לחלק נשיקות אך יכולה גם לחלק כאפות שהיא לא מעוניינת במוצץ או בבקבוק זורקת אך יחד עם זאת היא נותנת מהפה שלה אם מבקשים, בלילה היא ישנה אך לעיתים מתעוררת בבכי מקבלת מוצץ וחוזרת לישון ,שמתי לב שהיא מעלה חום ואני נותנת לה נורופון לאחר שיורד החום הילדה מתעוררת לחיים ומסוגלת לרוץ בבית אז הפסקתי נורופן בשעת חום, כולם אומרים שהיא אסרטיבית מאוד אישיות חזקה אך אני מפחדת שלא תהייה היפראקטיבית יש לי סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
קארין אור09/12/2008קודם כל ברכותיי, נשמע כאילו יש לך בת מקסימה פעלתנית, עם כל סימני ההתפתחות הרגילים כמו בספר ואפילו טוב מזה.
לגבי מכלול ההתנהגויות שאת מתארת, הוא נשמע מורכב ותוי בהרבה מאוד גורמים, קשה לי לתת לך הבחנה מסויימת או לומר לך לדאוג או לא לדאוג על פי התיאור, הייתי שמחה אם היית באה לפגישה בה נוכל לבדוק זאת לעומק.
אופציה שניה היא לגשת לכיוון של הומאופתיה, מטפל טוב יוכל לראות את התמונה בכללותה ולתת טיפול מעמיק בחום שחוזר ועולהובחוסר השקט אם צריך.
בהצלחה
להשתמע
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?