בת שנה ושלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה ושלושה חודשים
    סיגל
    09/12/2008

ביתי ילדה פעילה מאוד מטפסת על סולמות או כל דבר שניתן לטפס עליו, ילדה מלאת מרץ כל הזמן צריך ללכת אחריה פותחת מגירות ,נכנסת לשירותים זורקת דברים לתוך האסלה מגיל כזה גם רואים שהיא נלחמת על דברים שרוצה אין לה בעיה לחלק נשיקות אך יכולה גם לחלק כאפות שהיא לא מעוניינת במוצץ או בבקבוק זורקת אך יחד עם זאת היא נותנת מהפה שלה אם מבקשים, בלילה היא ישנה אך לעיתים מתעוררת בבכי מקבלת מוצץ וחוזרת לישון ,שמתי לב שהיא מעלה חום ואני נותנת לה נורופון לאחר שיורד החום הילדה מתעוררת לחיים ומסוגלת לרוץ בבית אז הפסקתי נורופן בשעת חום, כולם אומרים שהיא אסרטיבית מאוד אישיות חזקה אך אני מפחדת שלא תהייה היפראקטיבית יש לי סיבה לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה ושלושה חודשים

הוספת תגובה

• שלום סיגל

קארין אור
    09/12/2008

קודם כל ברכותיי, נשמע כאילו יש לך בת מקסימה פעלתנית, עם כל סימני ההתפתחות הרגילים כמו בספר ואפילו טוב מזה.
    לגבי מכלול ההתנהגויות שאת מתארת, הוא נשמע מורכב ותוי בהרבה מאוד גורמים, קשה לי לתת לך הבחנה מסויימת או לומר לך לדאוג או לא לדאוג על פי התיאור, הייתי שמחה אם היית באה לפגישה בה נוכל לבדוק זאת לעומק.
    אופציה שניה היא לגשת לכיוון של הומאופתיה, מטפל טוב יוכל לראות את התמונה בכללותה ולתת טיפול מעמיק בחום שחוזר ועולהובחוסר השקט אם צריך.
    בהצלחה
    להשתמע
    קארין אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו