תחליפים טבעיים לריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליפים טבעיים לריטלין
    ניבה
    08/03/2009

האם יש תחליף טבעי לתרופת הריטלין לילד בן 8 הסובל מהיפראקטיביות? קראתי לא מעט על הריטלין וקיבלתי את התחושה שזו תרופה שעלולה להזיק יותר מלהועיל, ואני מנסה למצוא דרך אחרת לטפל בבן המקסים שלי. לתשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליפים טבעיים לריטלין

הוספת תגובה

• תשובה לניבה

גבי זסלבסקי
    08/03/2009

ניבה שלום רב,
    דבר ראשון אני מאוד שמח שאת מבררת וקוראת לפני שאת מחליטה מה לעשות.כן ירבו אנשים כמוך!!
    תהליך זה חשוב מאוד במיוחד לאור העובדה שהיום רוב הציבור אינו יודע ,לא שואל ולצערי אפילו לא מתעניין בהשפעות שיש לתרופות על חיינו ועל בני משפחתנו.כמה חבל!!
    מה גם שאני מסכים מאוד עם תחושתך לגבי נזק אל מול תועלת ,אני רואה את זה קורה כל יום במרפאתי

קיימים לא מעט תחליפים לרטלין ,אני עצמי מטפל בילדים ואף מבוגרים שסובלים מהיפראקטיביות, ההפרעות קשב וריכוז ועוד...

הדרך שאני עושה זאת, כבר הרבה זמן ועם הצלחות ברורות היא שימוש בתכשיר הומאופתי שנבחר בצורה אינדיווידואלית לבנך תוך תשומת לב לפרטים רבים בחייו,כגון אופיו רצונותיו ותחושותיו של בנך,וזאת בכדי שנוכל לתת לבנך את מה שהוא זקוק לו בכדי לעזור לו!

ואני רוצה להגיד לך בצורה מאוד ברורה וחד משמעית לא חייבים לתת את הסם הנוראי והממכר רטלין!!!

יש אלטרנטיבה!!

אשמח לעזור
    בברכה ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו