נטורופתיה מול ריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטורופתיה מול ריטלין
    בנימין
    02/06/2009

שלום. אני אב לילד בן ארב שאובחן כסובל מהפרעת קשב. אני מתלבט בין הריטלין, אותו הציע לנו הרופא, לבין משהו אחר שאינו ריטלין, בגלל ששמעתי וקראתי דברים לא כ"כ חיוביים עליו. השאלה שלי היא האם לנטורופתיה יש פיתרון תרופתי שכזה, או ששעדיף ללכת על הקונבנציונאלי וזהו?

תודה לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטורופתיה מול ריטלין

הוספת תגובה

• תשובה לבנימין

גבי זסלבסקי
    07/06/2009

בנימין שלום רב ותודה על הפנייה בפורום
    אני סבור ובטוח שנטורטפתיה יש פתרונות טובים לבעיה שהמגת כאן.
    לצערי לא אוכל להיות יותר ספציפי בגלל שאני הומאופת וככזה אני אוכל להתייחס בבטחון רב להצלחת הטיפול ההומאופתי כאלטרנטיבה לרטלין וכטיפול בהפרעות קשב וריכוז

מקווה שעזרתי
    אשמח לתת עוד פרטים
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בנימין

קארין אור
    08/06/2009

הנטורופתיה מטפלת בנו באופן כללי, כלומר המטרה היא ליצור אורח חיים בריא ולמנוע מחלות.
    אני מאמינה שאורח חיים כזה יכול לשפר את חיינו בכל מקרה.
    במיקרים של הפרעות קשב, הטיפול מציע תפריט מסויים, תוספי מזון טיבעיים ולמידת הרגלים חדשים המתאימים לאורח חיים שכזה.
    אשמח להיות לך לעזר.
    בברכת לבריאות
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו