הפרעת קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב
    אולג
    04/10/2009

היי ,
    קודם כול אני חייל בן 22 , משרת על בסיס שבוע שבוע , ומעודף זמן היתי רוצה להתחיל ללמוד.
    פרשתי מבית ספר בכיתה י"ב אבל בכל זאת השלמתי בגרות מלאה.
    בזמן שהיתי לומד בבית ספר , היתי ממש נרדם בשיעורים היה לי נורא קשה להקשיב, אני גם קורא עם שגיאות , רץ ומשלים לבד חלקים גדולים , ואחרי כמה שניות שוכך מה קראתי ולא מבין אין פיסקה שקראתי קשורה בכלל ליתר הפיסקאות.
    קריאה נורא מעייפת אותי גם כן הקשבה לדברים כמו דו שיח עם בן אדם זה גורם לי להיות נמרץ ולא רגוע.

עכשיו השאלה האם אלו דברים הם סימטומים להפרעת קשב , ומה הטיפול של זה?

יש לי ב12.10 פגישה עם נירולוג שהצבא הפנה אותי לבית חולים העמק , ואני דיי חושש שאני מבזבז זמן כי גם ככה נורא קשה לקבל יחס כחייל ,האם צבא סתם שלח אותי לנירולוג , ואם זה בכלל הוא זה שצריך לקבוע אם יש הפרעה וסוג טיפול או זה מיותר , ואם אני צריך לבקש רופאה אחר שיאבחן מה קורה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב

הוספת תגובה

• תשובה לאולג

גבי זסלבסקי
    08/10/2009

שלום אולג ותודה על הפנייה

בכדי להיות מאובחן כאחד הסובל מהפרעות קשב וריכוז צריך לעבור אבחון מקצועי.
    ישנם אבחנות נוספת מלבד הפרעות קשב וריכוז כגון קשיי למידה היפראקטיביות ועוד.
    ולכן בכדי לדעת מה יש לך אם בכלל אתה צריך לעבור אבחון מקצועי במכון אבחון.

השאלה שלי האם ההגדרה חשובה לך?

לגבי ההפניה ...
    דבר ראשון בהצלחה במפגש, אני לא חושב שנכון להכליל " גם ככה קשה לקבל יחס כחייל" אני בטוח שהבעיות שלך יקבלו את כל צומת הלב מאותו רופא בבית חולים העמק אתה אומנם חייל אבל זה לא אומר שאתה חשוב פחות.

בכל מקרה ספר מה היה

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המפגש

אולג
    13/10/2009

אחרי שהתור שלי הוקדם בשעות מ1 וחצי לשעות בוקר, קמתי אחרי שעבדתי כל הלילה ורק חשבתי על המפגש, הגעתי לבית חולים, הסתבחתי בחיפוש המרפאה , מצאתי נכנסתי ופשוט הרופאה היתה נורא חביבה, אמרה לי שהיא שולחת אותי לאבחון , אמרה שאני צריך לעבור מבחן TOVA בבית חולים רמב"ם , ומעבדת שינה כי יש לי בעיות שינה גם כן, עכשיו נותר שהרופאה היחידה יאשר לי את זה , וזה דבר קשה זה מלחמה עד לקבלת טיפול ממנו אבל אהיה אופטימי.

הרופאה אמרה ,שאם ואכן ימצא וקיימת אצלי ההפרעה אז אטופל ע"י רטלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאולג

בן 20
    30/10/2009

אני עשיתי מבחן TOVA וזה נותן לי מלא הקלות בקורסים בשרות הצבאי וייתן בלימודים אחרי השרות הצבאי
    רוב הדברים שכתבת במאפייני הקושי שלך אני גם מרגיש
    שיהיה בצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו