ADHD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ADHD
    a
    26/12/2009

שלום
    בני בן 9.5 הובחן כבעית קשב וריכוז+ היפראקטיביות לאחרונה קיבל טיפול של רטלין SR 20 מ":ג+ תוספת של ריספרידקס 1 מ"ג (רבע כדור בערב בשעה 20:00
    ברצוני לדעת האם הכדור יכול להשפיע לטווח הרחוק ואם יש התמכרותל לכדור זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ADHD

הוספת תגובה

• שלום רב a

גבי זסלבסקי
    28/12/2009

דבר ראשון תודה רבה על שאלת בפורום שלנו.
    השאלה שאת שואלת היא לא הכי ברורה לי מה הכוונה בלהשפיע לטווח הרחוק? האם השיפור הוא לטווח הרחוק או האם הוא גורם נזק לטווח הרחוק?

שאלה חשובה נוספת למה רשמו לו בכלל את ה ריספרידקס ??? אם אני מבין נכון זה כדור לטיפול בסכיזופרניה...

אשמח לשמוע ממך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ADHD

יובל
    03/01/2010

שלום לך,
    את מזכירה לי את עצמי ואת מה שעברנו עם בני (גם בן 9 וחצי) לפני שנה. הבדל משמעותי קרה בעקבות קריאת ספר ילדים (אנחנו הדי.ג'יי.אים של עינב קשר), הבנו שהקשיים שאנחנו חווים משותפים להמון משפחות ששאלת הריטלין או לא ריטלין לא ניתנת לתשובה אחת חד משמעית ובעיקר הבנו שגם לבעלי יש הפרעת קשב ומשם החיבור עם בני וקשייו הפכו מופלאים. מאחלת לך התמודדות קלה וקריאה נעימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו