מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית ריכוז בילדה עם CPלביא03/01/2010
בתי בת 9 ולוקה בשיתוק מוחין "קל". מאז ומתמיד היתה במסגרת חינוך רגילה. היא תלמידה טובה ואין תלונות מצד המורים. למרות זאת, תמיד הייתה לי הרגשה שיש לה בעיה קלה בקשב ובריכוז.
בשנה האחרונה (כיתה ד) היא מאוד מתקשה במבחנים בחשבון: למרות שהיא יודעת את החומר - כשמגיע המבחן היא עושה טעויות כתוצאה מחוסר ריכוז ולכן לא מצליחה. זה מאוד מתסכל (אותה ואותנו). כמו כן, בזמן הכנת שיעורי הבית בחשבון היא מעבדת מהר מאוד את הסבלנות והריכוז.
חזרתי עכשיו מאספת הורים וזו הפעם הראשונה שמורה אומרת לי (המורה לחשבון) שהיא חושדת שיש לה בעיה של קשב וריכוז.
חשבתי לנסות טיפול הומאופטי אבל אני לא כל כך מבנה בתחום ויש לי כמה שאלות:
האם הטיפול ההומאופטי מתאים גם לילדים עם שיתוק מוחין?
האם טיפול הומאופטי לילד עם פגיעה מוחית שונה מזה של ילד רגיל?
האם כל הומאופט יכול להתאים טיפול לילד עם CP? או שצריך לפנות למומחה ספציפי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לביא שלום
קארין אור04/01/2010אומנם השאלה מופנת להומאופט ואני בטוחה שהוא יענה לך. כנטורופתית רציתי להוסיף כי טיפלתי בילדה באותו גיל עם אותה בעיה בדיוק, שילבנו טיפול תזונתי עם מגע מרפא- אני חייבת לציין שהיה מדהים לראות את הילדה בתחילת הטיפול ובסופו ואת ההתקדמות שלה עם הטיפול, אני חושבת שכדאי לך לנסות ולשלב זאת עם הטיפול ההומאופתי שהוא מדהים בפני עצמו.
שיהיה בהצלחה
לבריאות
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללביא
גבי זסלבסקי10/01/2010שלום רב ותודה על פנייתך.
שאלת מספר שאלות חשובות מאוד.
1.האם טיפול הומאופתי מתאים לילדיה עם שיתוק מוחין?
טיפול הומאופתי מתאים מאוד לילדה עם שיתוק מוחין, טיפול הומאופתי יכול לעזור לילדה עם שיתוק מוחין, הטיפול ההומאופתי מותאם אישית לאדם ולכן האפשרות לעזור קיימת בכל מקרה ומקרה .
2.האם טיפול הומאופטי לילד עם פגיעה מוחית שונה מזה של ילד רגיל?
לא הטיפול ההומאופתי לא שונה, תינוקות ילדים מבוגרים עם שיתוק או ללא שיתוק, מטופלים בהומאופתיה בהיסתמך על אותה חוקיות ואותה דרך, כל שכן, היתרון של ההומאופתיה הוא שהתכשיר הטיפולי - הרמדי , תהיה שונה , לכל אדם ואדם יש את הרמדי שמתאימה לו.
3.האם כל הומאופט יכול להתאים טיפול לילד עם CP? או שצריך לפנות למומחה ספציפי??
כל הומאופת בעל נסיון יכול להתאים רמדי לילד עם שיתוק מוחין.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בהצלחה רבה
גבי זסלבסקי הואמופת קלאסי
054-4920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?