דיקור לילד בן 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור לילד בן 10
    מיכל
    18/01/2010

בני בן 10 אינו מאובחן כבעל הפרעת קשב וריכוז אלא כבעל נטייה לאגרסיביות (לאחר איבחון פסיכו דידקטי ובדיקת טובה ובדיקת נוירולוג). בגלל נטייתו להתפרץ ניסינו אומגה 3 שלא הייתה לו טעימה (אינו יודע לבלוע כדורים) ופרחי באך (לאחר שנה, נמאס לו לקחת 4 פעמים ביום). אנו מחפשים טיפול שניתן לקבלו אחת לחודשיים-שלושה ולא כל יום או מס' פעמים ביום. האם דיקור סיני יכול להתאים?
    במידה ודיקור או כל טיפול אחר יוכל להתאים אבקש שם של מטפל באזור חיפה והקריות שאוכל לפנות אליו.
    תודה מראש,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור לילד בן 10

הוספת תגובה

• היי מיכל

קארין אור
    18/01/2010

למרות שאני נטורופתית אני נוטה להמליץ לך על טיפול הומאופתי ולשלב עם זה אפשרויות פיזיות בכדי שיוכל לפרק אגרסיות כמו קפוארה או משהו אחר שקשור בתנועה.
    אני גם ממליצה לך ללמוד לעשות לו עיסוי, אני רואה ממטופלים שלי (ילדים)עד כמה זה עוזר להם.
    לגבי אומגה 3 אני ממליצה להמשיך יש אומגה 3 של נוטרי לייף בתוך מיץ פירות, זה כמו סירופ, מאוד טעים ולא מורגש.
    למיטב ידיעתי, טיפול בדיקור קצת יותר מורכב במקרים כאלה, אני ממליצה לך להמשיך לבדוק ואולי להתייעץ עם מטפלים באיזור (אני מכירה רק אחד שמלמד בחיפה ושמו עדי פרום, תוכלי למצוא אותו באינטרנט ולהתייעץ איתו בטלפון).
    בהצלחה
    ולבריאות
    קארין אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור לילד בן 10

מיכל
    19/01/2010

קארין בוקר טוב,
    ראשית, תודה על תגובתך המהירה.
    שנית, טעיתי כשכתבתי אגרסיביות הכוונה הייתה לאימפולסיביות.
    כן הוא לא מוכן לקחת אומגה 3 בשום צורה או דרך. לכן אני מחפשת פתרון שהטיפול הכרוך בו יהי אחת לחוש חודשיים ולא יומיומי.

תודה,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מיכל

קארין אור
    19/01/2010

אני לא בטוחה שחוץ מהומאופתיה יש משהו שלוקחים אחת לחודש חודשיים ויכול לעזור,
    אבל מניסיוני כאמא ומטפלת, אכן תרופה הומאופתית נכונה וספציפית לבנך יכולה להיות פתרוןמצויין.
    פני לגבי ההומאופת שגם הוא עונה על שאלות יחד איתי באתר, אני בטוחה שהוא יוכל לעזור לך.

יום מקסים קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו