מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה טבעיתנורית27/01/2010
צפיתי הבוקר בהופעה שלך בתוכנית בוקר של קרין מגריזו שם דיברת על לידה טבעית. אני מילדת כ 30 שנה ואני מבקשת לידע אותך שלידה עם הרדמה אפידורלית אינה לידה טבעית בשום צורה ונדמה לי מהשיחה שלך בתוכנית שאת לא כל כך מבינה במיילדות . דבר נוסף - אחד הנושאים שמרגיזים את הצוות הוא תוכניות לידה שונות ומשונות, אנשים כותבים דברים שהם לא מבינים, בלי להכיר את התנהגות הגוף במצב ובתהליך הלידה. אפשר ורצוי להיתכונן לכל ולבקש כל דבר תוך כדי התפתחות והתקדמות הלידה, לא לקבל כל דבר מהצוות כמובן מאליו. הצוות תמיד קשוב לכל בקשה ורצון אך בהתאם למצב הקיים ומה שהכי מתאים באותו רגע ליולדת, לעובר ולמלווים השונים.
לידה טבעית = לידה ללא התערבות רפואית!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית שלום
קארין אור28/01/2010קודם כל תודה על החידוד אך זהו אינו הפורום המתאים לדיון על לידות, זהו פורום הפרעות קשב וריכוז, ובכל זאת הייתי רוצה לענות לך מהפן האחר, באותה תוכנית שהיתה המשך של תוכנית אחרת, דובר בין השאר על הצד המנטאלי של היולדת בו יולדת לעיתים פוחדת להעזר במשכחי כאבים כי היא נעולה על לידה טיבעית, ובכל זאת לא עומדת בכאבים, יולדות כאלה זקוקות לחיזוק שאם הן לא עומדות בזה זה בסדר גם להעזר באפידורל.
אני בעצמי ילדתי ללא אפידורל בלידה טיבעית ועומדת ללדת בבית בפעם הבאה ומבינה בהחלט מהי לידה טיבעית. כמו כן אני נטורופתית ועבדתי 6 שנים בבי"ח כתומכת ליולדות (מצד ביה"ח)כבר ראיתי צוותים שתומכים וצוותים קשוחים יותר, או קשובים פחות.
אני כמובן מכבדת את נסיונך ארוך השנים ובכל זאת אי אפשר להתעלם ממיקרים נוראיים שיולדות חוו בבי"ח ממילדות כנראה פחות רגישות ממך או רופאים.
אני מודעת שצוותי ביה"ח לא אוהבים דולות ומצד שני אני אישית כדולה לא באה להעביר ביקורת על אף אחד ומכבדת את עבודתם של חכמים ממני, אני רק באה להעניק ביטחון ותמיכה נפשית ופיזית ביולדות שזקוקות לידיים שהן מכירות עוד מהבית, בדיוק כמו שאני זקוקה ליד מוכרת בשעה שאני יולדת.
מקווה שלא פגעתי בך או באנשי מקצוע המיילדות,
מאחלת לך כל טוב ושתמשיכי לעשות את עבודתך נאמנה.
בברכה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מירית04/03/2010אני מבינה שזה לא הפורום הנכון אבל גם ראיתי את תוכנית ויש לי שאלה.
עבדת כדולה של בית חולים? באיזה בית חולים עבדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?