שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרה
    23/02/2010

אני בת 52 ולפי דעתי יש ליל הפרעות קשב וריכוז,בהיותי ילדה היה לי קשה ללמוד קשה להתרכז אך לא הובחנתי .לכן גם לא סיימתי את לימודי התיכון מחוסר ענין .כיום אני בקורס ואני רואה שדי קשה לי למרות שאני משתדלת .איזה טיפול אני יכולה לקבל מהרפואה המשלימה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לשרה

גבי זסלבסקי
    23/02/2010

הרפואה המשלימה מציאה הרבה מאוד דרכים לפתור את בעיית הקשב וריכוז.
    אני כהומאופת יכול להגיד לך שהתופעות שאת חווה ניתנות לפתרון .
    אני מאבחן כל אדם שפונה אלי לפי הכלים ההומאופתיים ומתאים לו כאינדיוידואל את התכשיר ההומאופתי שהוא צריך,וזה עושה אצלו שינוי שמוביל לשיפור בתופעות מהן הוא סובל.
    ראיתי בעבר מבוגרים וילדים שבסלו מהפרעות קשב וריכוז שאחרי טיפול ממושך התופעות מוגרו והם חוו שיפור ניכר בתופעות.
    גם את יכולה לחוות שיפור כזה בעזרת טיפול הומאופתי,
    אשמח לעזור בכל שאלה נוספת,
    גבי זסלבסקי,הומאופת קלאסי 0544920180

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרה

קארין אור
    24/02/2010

טיפול נוסף שאת יכולה לקבל הוא טיפול נטורופתי- טיפול כזה בוחן את הרגלי החיים שלנו, הרגלי האכילה ובודק מה מתוכם יכול לעודד או להזיק למצבים של הפרעות קשב וריכוז.
    במהלך הטיפול אני נותנת המלצות תזונתיות ותוספי מזון שיכולים לעזור לריכוז ולמידה של שיטות ריכוז.

בברכת לבריאות
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו