טיפול הומאופטי שגרם להחמרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הומאופטי שגרם להחמרה?
    רותי
    05/04/2010

בני בן 7. סובל מאבסנס ופירכוסי חום.
    מעבר לזה הוא ילד עם אנרגיות בלתי נגמרות.
    כשהתחלנו לטפל באבסנס, פנינו אל הומאופט קלאסי נחשב שנתן טיפול חד פעמי.
    הטיפול ניתן במקביל לתרופה קונוונציונלית ששטיפה עזרה. לאחר הטיפול ההומאופטי חלה החמרה, והמטפל אמר שזה אופי הטיפול ושאנחנו על דרך טובה להחלמה, אבל בגלל שההחמרה במחלה האפילפטית היתה מאוד לא סימפטית, הפסקנו את הטיפול..
    יש לי 2 שאלות: האם טיפול הומאופטי לא יכול לגרום להחמרה במצב שמצריכה טיפול במצב החדש?
    ועוד שאלה, נאמר של ההומאופטיה שהבעיה איתה היא שאין בכלל מחקרים רציניים שהוכיחו שהיא עובדת ולכן היא נחשבת על ידי רבים קצת אחיזת עיניים...האם נעשו מחקרים שהראו כמה ההומאופטיה באמת עוזרת.?
    אני רוצה להוסיף שאני הייתי ממאמיני ההומאופטיה אך לאחרונה בעקבות כמה ניסיונות לא מוצלחים אני שואלת את עצמי האם באמת יש שם משהו או שזו סתם הונאה עצמית - סוג של פלסבו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לרותי

גבי זסלבסקי
    12/04/2010

שלום רב רותי היקרה
    צר לי לשמוע על ההרעה שחלה במצב בריאותו של בנך אך,
    יש פה קצת בלבול במושגים – יש החמרה – ושמה כן היא מחמירה את התופעות הקיימות או כאלו שהיו בעבר ולא נפתרו בצורה הטבעית והנכונה להם – ולכן הם עולים שוב בכדי ליצור תהליך ריפוי אמיתי וטבעי. ואם כך אין מצב חדש – כי תמיד זה מצב מוכר או היה מוכר . ההחמרה ההומאופתית לא מייצרת תופעות חדשות, אלא יכולה להחמיר דברים ידועים הן כאלו שקיימים היום והן כאלו שהיו בעבר.
    לגבי השאלה השנייה- אכן כן יש מחקרים רבים וטובים שמראים בצורה ברורה על יעילות התכשיר ההומאופתי.
    ההומאופתיה זה לא משהו שצריך להאמין בו , הומאופתיה עובדת גם אם את לא מאמינה. כל שכן יכול להיות שהחוויה שלך לא עלתה בקנה אחד עם הציפיות שלך ( שאני לא יודע מה הם) לגבי סוג הריפוי משך הזמן ומה צפוי בדרך.
    מציע לך לנסות שוב , הומאופתיה שניתנת בצורה נכונה ומדוייקת לא משאירה שום מקום לשאלות

בברכה
    גבי זסלבסקי
    הומאופתיה קלאסית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כהומאופתית תומכת במה שכותב גבי

דר אדית דניאל
    04/05/2010

אני נהלת את פורום ההומאופתיה
    והתשובה שהוא נתן כאן מדוייקת

בברכה דר אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו