להוריד מינונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להוריד מינונים
    אביטל
    22/04/2010

שלום, התחלנו טפול הומאופתי אצל יואב פנחס. הילד מקבל כדור הומאופתי בכל יום. במקביל אנו מנסים להוריד את המינון של התרופות הכימיות. לא פניתי לרופא האחראי לטפול הכימי, כי לפני שנה פניתי אליו בנושא הומאופתי ולא היה שיתוף פעולהה ולכן המשכתי עוד שנה של טפולים כימיים.
    המטפל ההומאופתי לא מוכן לעזור ולהדריך בנושא הטפול הכימי, ואני רוצה לדעת כיצד להוריד את המינונים של התרופות הכימיות. אני יודעת שאסור להפסיק בבת אחת, הכל חייב להעשות בהדרגה,
    השאלה שלי באיזה קצב, אם הילד מקבל מינון של 4mg בבוקר ו- 2mg בערב, תרופה של אדרונקס לדוגמה אז מה הדרך הנכונה להוריד במינון ולאיזה תקופה של זמן?
    איני יודעת למי לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להוריד מינונים

הוספת תגובה

• תשובה לאביטל

גבי זסלבסקי
    22/04/2010

שלום רב אביטל ותודה על פנייתך.
    דבר ראשון יואב פנחס הוא חבר טוב וקולגה שלי , דבר שני האדם היחיד שיכול להוריד מינונים של תרופות כימיות הוא הרופא המטפל שלכם!!.
    לא תוכלי למצוא פתרונות ברשת או בפרום - המשוואה מורכבת מידי .
    רק הרופא המטפל אשר מכיר את הילד יכול לעזור לך בנושא זה.
    אני ממליץ לך לפנות שוב לרופא שלך ולבקש ממנו את ההנחיות - אם תבקשי בצורה מספיק אסרטיבית הוא יסכים לעשות זאת.

יואב הוא הומאופת טוב! תני לתהליך עוד קצת זמן....הרי את אומרת שרק התחלתם - תני לדברים עוד קצת זמן ואז תשקלי את הדברים שוב.

בהצלחה - גבי זסלבסקי הומאופת קלאסי
    י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהקשר לתשובה

אביטל
    22/04/2010

גבי שלום
    אין בכוונתי להפסיק הטפול ההומאופתי, אנו רק בתחילת הדרך, ובטח זה לא הזמן לשפוט את יעילות הטפול, אבל כדי להגיע לתוצאות מירביות צריך להוריד את הטפול הכימי ובזה אין לי עזרה מאף אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביטל

גבי זסלבסקי
    23/04/2010

בכדי להוריד טיפול תרופתי צריך ללכת לרופא המטפל , הוא היחד שיכול לעזור לך בזה!!!

מה גם שאני הייתי ממליץ להמתין ולראות את יעילות הטיפול ההומאופתי ואז לשקול את הדברים שוב.

בהצלחה רבה
    גבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו