מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להוריד מינוניםאביטל22/04/2010
שלום, התחלנו טפול הומאופתי אצל יואב פנחס. הילד מקבל כדור הומאופתי בכל יום. במקביל אנו מנסים להוריד את המינון של התרופות הכימיות. לא פניתי לרופא האחראי לטפול הכימי, כי לפני שנה פניתי אליו בנושא הומאופתי ולא היה שיתוף פעולהה ולכן המשכתי עוד שנה של טפולים כימיים.
המטפל ההומאופתי לא מוכן לעזור ולהדריך בנושא הטפול הכימי, ואני רוצה לדעת כיצד להוריד את המינונים של התרופות הכימיות. אני יודעת שאסור להפסיק בבת אחת, הכל חייב להעשות בהדרגה,
השאלה שלי באיזה קצב, אם הילד מקבל מינון של 4mg בבוקר ו- 2mg בערב, תרופה של אדרונקס לדוגמה אז מה הדרך הנכונה להוריד במינון ולאיזה תקופה של זמן?
איני יודעת למי לפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאביטל
גבי זסלבסקי22/04/2010שלום רב אביטל ותודה על פנייתך.
דבר ראשון יואב פנחס הוא חבר טוב וקולגה שלי , דבר שני האדם היחיד שיכול להוריד מינונים של תרופות כימיות הוא הרופא המטפל שלכם!!.
לא תוכלי למצוא פתרונות ברשת או בפרום - המשוואה מורכבת מידי .
רק הרופא המטפל אשר מכיר את הילד יכול לעזור לך בנושא זה.
אני ממליץ לך לפנות שוב לרופא שלך ולבקש ממנו את ההנחיות - אם תבקשי בצורה מספיק אסרטיבית הוא יסכים לעשות זאת.
יואב הוא הומאופת טוב! תני לתהליך עוד קצת זמן....הרי את אומרת שרק התחלתם - תני לדברים עוד קצת זמן ואז תשקלי את הדברים שוב.
בהצלחה - גבי זסלבסקי הומאופת קלאסי
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקשר לתשובה
אביטל22/04/2010גבי שלום
אין בכוונתי להפסיק הטפול ההומאופתי, אנו רק בתחילת הדרך, ובטח זה לא הזמן לשפוט את יעילות הטפול, אבל כדי להגיע לתוצאות מירביות צריך להוריד את הטפול הכימי ובזה אין לי עזרה מאף אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אביטל
גבי זסלבסקי23/04/2010בכדי להוריד טיפול תרופתי צריך ללכת לרופא המטפל , הוא היחד שיכול לעזור לך בזה!!!
מה גם שאני הייתי ממליץ להמתין ולראות את יעילות הטיפול ההומאופתי ואז לשקול את הדברים שוב.
בהצלחה רבה
גבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?