מה הן האופציות הנוספות לטיפול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הן האופציות הנוספות לטיפול?
    אילת
    03/05/2010

הי,
    לבני בן ה-6 יש adhd . שנה הבאה הוא עולה לכתה א' ואני רוצה להתחיל טיפול שיעזור לו.
    כמובן שבררת המחדל שלי הוא הרטלין.
    אני מחפשת דרכים אחרות אלטרנטיביות- כגון קיינסולוגיה שיטת ורדי הומאופטיה וכד'
    אין לי מספיק אינפורמציה על הצלחות שיטות אלה ועל מטפלים טובים. כמו כן באם ידוע לכם על דרכים נוספות לשיפור??
    אשמח לקבל עזרה .

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול נטורופתי ומגע

קארין אור
    03/05/2010

שמי קארין ואני נטורופתית, אני מברכת אותך על ההכנה לכיתה א' והחקירה של שיטות נוספות כי באמת לא תמיד ריטלין זו הבחירה החכמה. כל יום אני רואה בקליניקה שלי תוצאות מדהימות בשיטות שונות בטיפול בילדים עם היפראקטיביות והפרעות קשב וריכוז.
    אני מטפלת בזה בתזונה תוספי מזון ומגע, מתוך ההנחה שמזון מתועש הוא מזון שמספק לגוף הרבה מאוד כימיקלים ואלה רק תומכים בבעיות אלה ומקצינים אותם, לעומת מזון טרי, נקי מרעלים ועשיר
    בויטמינים מינרלים, וחומצות שומן הנחוצים לגוף. כנ"ל לגבי תוספי מזון.
    מצאתי גם שמגע, בעיקר שיאצו מאוד עוזר לילדים להגיע לריכוז ולהרגע , ילדים היפראקטיבים מגיעים אליי לטיפול כמו רוח סערה ותוך 10 דק' הם מתמסרים למגע.
    אני ממליצה לך גם לנסות לבד בבית.
    ידוע לי שגם הומאופתיה מאוד יעילה, ולשם כך יש לנו הומאופט שירחיב עבורך קצת יותר בנושא.
    בכל אופן כל השיטות הטיבעיות הן עדינות ופועלות בהדרגה לכן טוב שאת מתחילה עכשיו.
    בהצלחה
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו