מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הן האופציות הנוספות לטיפול?אילת03/05/2010
הי,
לבני בן ה-6 יש adhd . שנה הבאה הוא עולה לכתה א' ואני רוצה להתחיל טיפול שיעזור לו.
כמובן שבררת המחדל שלי הוא הרטלין.
אני מחפשת דרכים אחרות אלטרנטיביות- כגון קיינסולוגיה שיטת ורדי הומאופטיה וכד'
אין לי מספיק אינפורמציה על הצלחות שיטות אלה ועל מטפלים טובים. כמו כן באם ידוע לכם על דרכים נוספות לשיפור??
אשמח לקבל עזרה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נטורופתי ומגע
קארין אור03/05/2010שמי קארין ואני נטורופתית, אני מברכת אותך על ההכנה לכיתה א' והחקירה של שיטות נוספות כי באמת לא תמיד ריטלין זו הבחירה החכמה. כל יום אני רואה בקליניקה שלי תוצאות מדהימות בשיטות שונות בטיפול בילדים עם היפראקטיביות והפרעות קשב וריכוז.
אני מטפלת בזה בתזונה תוספי מזון ומגע, מתוך ההנחה שמזון מתועש הוא מזון שמספק לגוף הרבה מאוד כימיקלים ואלה רק תומכים בבעיות אלה ומקצינים אותם, לעומת מזון טרי, נקי מרעלים ועשיר
בויטמינים מינרלים, וחומצות שומן הנחוצים לגוף. כנ"ל לגבי תוספי מזון.
מצאתי גם שמגע, בעיקר שיאצו מאוד עוזר לילדים להגיע לריכוז ולהרגע , ילדים היפראקטיבים מגיעים אליי לטיפול כמו רוח סערה ותוך 10 דק' הם מתמסרים למגע.
אני ממליצה לך גם לנסות לבד בבית.
ידוע לי שגם הומאופתיה מאוד יעילה, ולשם כך יש לנו הומאופט שירחיב עבורך קצת יותר בנושא.
בכל אופן כל השיטות הטיבעיות הן עדינות ופועלות בהדרגה לכן טוב שאת מתחילה עכשיו.
בהצלחה
קארין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?