חוסר יכולת להתרכז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר יכולת להתרכז
    דינה
    23/05/2010

היי, אני בת 27 ולאחרונה אני מתקשה להתרכז למשך יותק מדקות ספורות. אבל חוץ מזה הכל בסדר איתי. רציתי לדעת האם תוכלו להמליץ על משהו טבעי שניתן לקחת כדי לשפר את יכולת הריכוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר יכולת להתרכז

הוספת תגובה

• היי דינה

קארין אור
    23/05/2010

תודה על פנייתך.
    דינה, כדאי לבחון מה השתנה לאחרונה? האם משהו מטריד אותך? או אולי עומס חדש בעבודה, בלימודים או בחיים האישיים נותן את אותותיו? אחרי שתבחני לעומק מה קרה לאחרונה ששונה מהרגיל- אם תמצאי שזה אכן קשור להרגלי יומיום שהשתנו או משהו ריגשי, טפלי בזה, זה יעשה את ההבדל, אם זה לא קשור, יכול להיות שצריך לטפל בזה בצורה אחרת.
    כמה אפשרויות טיפול:
    1. היוגה מציעה במקרים של חוסר זכרון, קושי בריכוז ועוד- לעשות עמידת ראש של 10 דק' ביום- זה מזרים דם למח ועוזר במקרים כאלה.
    2. הנטורופתיה מציעה להוציא מהתפריט היומי מזונות מעובדים שיש בהם חומרים משמרים, חומרי טעם וריח, צבעי מאכל וחומרים כימיים בכלל, אלה מאוד משפיעים על תפקוד המח ועל מערכת החיסון בכלל..
    3. ניתן גם להוסיף צמח מרפא שמזרים דם למח ועוזר בריכוז, אבל על אופציה זו אני ממליצה רק אחרי איבחון אישי.
    בהצלחה
    קארין אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו