היי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי!
    shlomyyyyy
    04/07/2010

יש לי בעיית חרדות וקשב וריכוז ודיכאון קל וכל כדור משפיע לי על השינה והריכוז וזה מאוד מפריע לי ואני לא מצליח להתרכז מוחית רק בחלק מהמקרים שהשינה שלי ממש טובה ואז גם רק עם רילטןי או קונצרטה מצליח לתפקד אבל קצת.בבקשה אם מישהו יש לו משהו כמו רגיעון שעוזר לשינה ומרגיעה לחצים או מתחים וטבעי(שלא משפיע על הריכוז במוח כתוצאה משינה לא מושלמת בבקשה שיגיד לי.)

יש לי בעיית חרדות וקשב וריכוז ודיכאון קל והתמכרות קלה עד בינונית לריטלין וקונצרטה וכל כדור משפיע לי על השינה במיוחד הכדורים האלו וזה מאוד מפריע לי עם
    הריכוז ואני לא מצליח להתרכז מוחית רק בחלק מהמקריo.החרדות והדיכאון מחמירות את המצב הנפשי וגורמות לי להגיע ללקיחת הכדורים שכננס לתסכולים בעיקר.

שהשינה שלי ממש טובה ואז גם רק עם ריטלין או קונצרטה מצליח לתפקד אבל

קצת.בבקשה אם מישהו יש לו משהו כמו רגיעון שעוזר לשינה ומרגיעה

לחצים או מתחים וטבעי(שלא משפיע על הריכוז או מוריד את החומרים והאדרנלין שלא גורם בעיות שינה בבקשה שיגיב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי!

הוספת תגובה

• היי שלומי

קארין אור
    08/07/2010

אני ממליצה לך בחום להתחיל את הטיפול עם אומגה 3 במינון של 6 כדורים ביום. בתור התחלה זה יעזור לך לפקס את המחשבה ויחליש את תחושת הדכאון.
    כדורי שינה קצת בעייתים מבחינתי ולכן לא אוכל להמליץ אלא על טיפול הומאופתי שיכול לעזור לכל המצב שלך.
    ודבר אחרון אולי אתה יכול להעזר בדיסק של דמיון מודרך שיוביל אותך לשינה בצורה טיבעית.
    בהצלחה
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו