מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון של אומגה 3 לילדי.שירה12/07/2010
שלום רב,
אני אמא לשני ילדים, בת בגיל 7.5 ובן בגיל 4.5,לשניהם ישנה הפרעה של קשב וריכוז.
הבן אובחן עם חשד לבעיית קשב ולקראת כיתה א' נראה אם יתפתחו פערים ואילו הבת אובחנה כ ADD והומלץ רטלין בהמשך עם התקדמות הקשיים. אני מתנגדת לשימוש ברטלין והילדה מקבלת טיפול הומופאטי שב"ה משפיע... אני מעוניינת לסייע לה ולאחיה ע"י תוספת של אומגה 3 .
משיטוט בפורום ראיתי כי השימוש באומגה 3 מומלץ בהפרעות קשב וריכוז.
רציתי לדעת כיצד יודעים מהו המינון המתאים לכל ילד?
האם זה תלוי משקל? תלוי גיל? או תלוי צורך?
אשמח לשמוע פרטים נוספים.
תודה,
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
גבי זסלבסקי12/07/2010אני שמח לשמוע שאת בטיפול הומאופתי
אני בטוח שקארין תסביר לך על כל הקשור לכמה צריך לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
קארין אור12/07/2010אשמח לדעת מה המשקל של ילדייך כדי לומר לך מינון מדוייק
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקארין משירה
שירה13/07/2010קארין שלום,
תודה על התגובה המהירה...
בתי שוקלת כ- 32 ק"ג ובני שוקל כ- 16 ק"ג.
תודה רבה,
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון אומגה 3
קארין אור13/07/2010שירה שלום.
בכדורים של אומגה 3 יש את המינון הרגיל, המינון הכפול, והמינון המשולש.
את צריכה לתת לבת שלך בתור התחלה 3 מהמינון הרגיל וכדאי לתת למשל 2 בבוקר ועוד אחד בצהריים עם האוכל. או 1 מהמינון המשולש. את הכדורים את פותחת ואת השמן שבתוכם את יכולה לשפוך על האוכל או יש סירופ בטעם פירות שגם אותו אפשר לתת, אבל שם אני לא יודעת את המינונים. תצטרכי לשאול בבית טבע.
לבן שלך תני 2 ביום מהמינון הרגיל.
אם את רואה שיש שיפור תוך שבוע בערך, תמשיכי עם המינון הזה, במקרה ואין תכתבי לי שוב.
בהצלחה.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?