מה עדיף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עדיף?
    זואי
    17/09/2010

חבר שלי בן 25 ואבחנו לפני שנה שיש לו הפרעת קשב וריכוז, הוא החל לקחת ריטלין לא באופן קבוע אלא לפני מבחנים ויש לו תופעות לוואי לא נעימות (כצפוי) כגון כאבי ראש חזקים, בנוסף קשה לו מאוד להירדם בלילה הוא טרוד ממחשבות ולכן קשה לו להירגע, חשבנו ללכת לקורס מדיטציה וראיתי שיש הרבה סוגים, איזה סוג מדיטציה יהיה הכי טוב לעזור לו לפי דעתכם, ובנוסף האם עדיף לדעתכם קורס בדמיון מודרך? האם יש לכם המלצה נוספת בעניין שהיא לא תרופתית- כימית, משהו יותר אלטרנטיבי וטבעי......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עדיף?

הוספת תגובה

• תשובה לזואי

קארין אור
    19/09/2010

כל הכבוד על המודעות לטיפול טבעי.
    אני מאוד ממליצה על מדיטציה, חשוב לבחור קורס אחד ולראות אם זה מתאים, אם לא, לא להתייאש לנסות סוג אחר. אני לא יכולה להמליץ על קורס מסויים, פשוט לכל אחד מתאים משהו אחר...
    דמיון מודרך גם כן מומלץ, אני גם ממליצה על טיפול נטורופתי שיבחן את דרך החיים שלו, תזונה, תוספי מזון שניתן להתאים לו שיכולים לעזור מאוד ופעילות גופנית.
    אשמח לעמוד לרשותכם אם יהיה צורך
    בברכת שנה טובה
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדיטציה - כטיפול תומך

כרמית ברלין
    25/09/2010

הי זואי ותודה על פנייתך,

כהומאופתית, הפוגשת רבות ילדים ומבוגרים הסובלים מבעיית קשב וריכוז ונוטלים רטלין, אני יכולה לומר לך בוודאות, שרטלין הוא עוד הרבה יותר מזיק ממה שחושבים. מעבר לתופעות הלוואי שציינת שחברך סובל מהן, אני נתקלת בתופעות לוואי קשות אחרות לטווח הרחוק. המתסכל בכל העניין הוא, שבסופו של יום, הרטלין לא פותר או מרפא את בעיית הקשב אלא רק משתיק אותה לכמה שעות.
    מחיר די כבד, בשביל משהו שבכלל לא עוזר, ועוד בסוף מזיק!
    המלצה נוספת בשבילך היא ההומאופתיה, זוהי שיטת טיפול טבעית, שמטפלת במכלול של האדם ובשורש הבעיה. אין היא מטפלת נקודתית בבעיית הקשב, כיוון שבעיית הקשב, היא רק הביטוי החיצוני למשהו יותר עמוק ופנימי. ההומאופתיה, חסרץ תופעות לוואי, איננה מזיקה, ובעיקר - פותרת את הבעיה לתמיד ולא באופן זמני ונקודתי. הטיפול מתבצע בעזרת התאמה מדוייקת ואישית של רמדי (שם כללי לתכשיר ההומאופתי) לאדם בהתאם למאפיינייו הייחודיים.

לגבי מדיטציה, אין לי התנגדות, רק שבעיני היא לא יכולה לפתור את הבעיה מהשורש, רק לתמוך ולהקל מעט ולטווח זמן מסויים.

אשמח לעזור
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו