איבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבחון
    אני
    25/09/2010

שלום. בני רוב הזמן חולם כאשר צריך להתרכז.גם בגן וגם בבית ישנו קושי . כיצד מאבחנים חשד להפרעת קשב וריכוז לילד בן חמש וחצי? למי פונים? אנו שייכים לקופ"ח כלללית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבחון

הוספת תגובה

• כלומר איך ואיפה עושים כזה איבחון?

אני
    25/09/2010

כלומר איך ואיפה עושים כזה איבחון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולמנות והומאופתיה - חומר למחשבה

כרמית ברלין
    25/09/2010

הי ותודה על פנייתך,

לשאלתך כמה הבטים. והיה וניגשת עם בנך לאבחון (דרך נוירולוג, דרך רופא הילדים המטפל) והיו מאבחנים אצל בנך בעיית קשב וריכוז, האם היית נותנת לו רטלין?????? כי סביר להניח שזה הטיפול שהיו מציעים לך. אני מתחילה כך, כי אני מכירה היטב את השתלשלות העיניינים והסחרור מאבחון ועד רטלין.
    הומאופתיה, היא שיטת טיפול טבעית, שיכולה לתת מענה למצבו של בנך, לטפל בה, לרפא אותה מהשורש ובכך לעזור לו בעצם, להגיע לכיתה א, עם הרגליים על הקרקע.
    הטיפול הוא בעזרת רמדי (שם כללי לתכשיר הומאופתי), המותאמת באופן איש וייחוד לבנך ומטפלת בשורש הבעיה ולא רק נקודתית בסימפטום. היא איננה מזיקה ואין לה תופעות לוואי.
    בנך עדיין קטן, כדי לנסות לפתור את הבעיה בצורה נכונה ובריאה.
    יש לי נסיון רב בזה, אשמח לעזור לכם.
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו