מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני בן 8.5 עם ריטליןסומסומית14/10/2010
שלום לכם,
בני בן 8.5 מאובחן כ-ADD מטופל בריטלין L.A אך זה לא עוזר לו , כיוון שהוא יושב בכיתה ולא עושה שום דבר מלבד בהיה במורה. הוא ילד מחונן ולכן הוא קולט אך לא עובד כלל בכיתה.
כמו כן הוא בעל קצב איטי ואני בעלת קצב מהיר (מתקתקת) ומאוד קשה לנו (לי במיוחד)' שמבקשים ממנו אותו דבר מלא פעמים עד שהוא מבצע אותו.
האם ניתן לטפל בכך ברפואה אלטרנטיבית (גם בקצב וגם בהפרעת קשב)
אשמח לקבל את תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני בן 8.5 עם ריטלין - תגובה
כרמית ברלין19/10/2010הי ותודה על פנייתך,
ברור שניתן לעזור לבנך בעזרת הומאופתיה!!!!! הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית המטפלת באדם כולו ולא נקודתית בהפרעת הקשב.
הפרעת הקשב היא רק ביטוי חיצוני למשהו יותר עמוק ופנימי. להומאופתיה היכולת לגעת במשהו הפנימי הזה ולעזור לגוף לרפא את עצמו. מנסיוני הרב בטיפול בילדים הסובלים מהפרעת קשב ראיתי תוצאות טובות בכל מה שאת מציינת כבעייתי אצל בנך.
הטיפול הוא עדין, לא מסוכן וחסר תופעות לוואי ואני ממליצה לך בחום!!!
חשוב ליל ציין בפנייך, שהרטלין לא ירפא את המצב או הבעיה שמלווה את בנך ולהפך, ממה שאני רואה בקליניקה כל הזמן, הרטלין בסופו של דבר מחמיר את מצבו של האדם. אם לא ידעת, רטלין הוא סם ואני בטוחה שהיית מעדיפה להמנע מהסימום היום יומי הזה...
אשמח לעזור, אם תרצי
כרמית ברלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרחי באך לטיפול בבעיה
מיכל20/10/2010היי ,
ראיתי את ההודעה שלך לגבי הרטלין, אני אישית מטפלת באחיין שלי באמצעות פרחי באך וארומתרפיה ורואים תוצאות מדהימות! בכלל כל תחום הרפואה המשלימה מעולה לנושא, אל תלכי ישירות על רטלין .
אשמח לעזור אם תרצי
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה למיכל -פרחי באך
שרון21/10/2010שלום מיכל
ראיתי את תגובלך , אני מעוניינת בטיפול של פרחי באך אם תוכלי ליצור שקר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרחי באך לטיפול בבעיה - תגובה
גבי זסלבסקי28/10/2010היי מיכל
תודה רבה על השיתוף, נשמח לשמוע יותר...
גבי זסלבסקי
הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על העיכוב..
דקלה11/01/2011היי גבי ,
סליחה על הדיליי.. לצערי לא ראיתי את ההודעות בפורום.
האחיין שלי בן כמעט 7 ,אובחן ע"י נוירולוג כסובל מבעיות קשב וריכוז + היפראקטיביות, כמובן שישירות הפנו אותו ללקיחת רטלין, לפני שהספיק להתחיל לקחת רטלין, הוריו התייעצו איתי והתחלנו טיפול משולב של פרחי באך ועיסוי כפות רגליים עם שמנים אתריים מותאמים למצב. הוא מטופל כבר כ-6 חודשים ולשמחתי.. מדובר על " ילד אחר." מדהים כמה שזה עובד.. אני חלילה לא מזלזלת ברטלין , אך כמי שמאמינה בעיניים עצומות ברפואה המשלימה מעדיפה להשתמש בגוף עצמו כדי ל"תקן" את הבעיות ולא הסימפטומים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן
איה12/03/2011היכן ניתן לקבל פרטים על פרחי באך והיכולות שלהם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שלא מאוחר..
דקלה11/01/2011היי ,
לצערי לא נכנסתי שוב לפורום ורק עכשיו אני רואה את התשובה שלך אלי, האם הסתדרת? אשמח אם תעדכני אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?