בני בן 8.5 עם ריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן 8.5 עם ריטלין
    סומסומית
    14/10/2010

שלום לכם,
    בני בן 8.5 מאובחן כ-ADD מטופל בריטלין L.A אך זה לא עוזר לו , כיוון שהוא יושב בכיתה ולא עושה שום דבר מלבד בהיה במורה. הוא ילד מחונן ולכן הוא קולט אך לא עובד כלל בכיתה.
    כמו כן הוא בעל קצב איטי ואני בעלת קצב מהיר (מתקתקת) ומאוד קשה לנו (לי במיוחד)' שמבקשים ממנו אותו דבר מלא פעמים עד שהוא מבצע אותו.
    האם ניתן לטפל בכך ברפואה אלטרנטיבית (גם בקצב וגם בהפרעת קשב)
    אשמח לקבל את תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן 8.5 עם ריטלין

הוספת תגובה

• בני בן 8.5 עם ריטלין - תגובה

כרמית ברלין
    19/10/2010

הי ותודה על פנייתך,

ברור שניתן לעזור לבנך בעזרת הומאופתיה!!!!! הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית המטפלת באדם כולו ולא נקודתית בהפרעת הקשב.
    הפרעת הקשב היא רק ביטוי חיצוני למשהו יותר עמוק ופנימי. להומאופתיה היכולת לגעת במשהו הפנימי הזה ולעזור לגוף לרפא את עצמו. מנסיוני הרב בטיפול בילדים הסובלים מהפרעת קשב ראיתי תוצאות טובות בכל מה שאת מציינת כבעייתי אצל בנך.
    הטיפול הוא עדין, לא מסוכן וחסר תופעות לוואי ואני ממליצה לך בחום!!!
    חשוב ליל ציין בפנייך, שהרטלין לא ירפא את המצב או הבעיה שמלווה את בנך ולהפך, ממה שאני רואה בקליניקה כל הזמן, הרטלין בסופו של דבר מחמיר את מצבו של האדם. אם לא ידעת, רטלין הוא סם ואני בטוחה שהיית מעדיפה להמנע מהסימום היום יומי הזה...

אשמח לעזור, אם תרצי
    כרמית ברלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרחי באך לטיפול בבעיה

מיכל
    20/10/2010

היי ,
    ראיתי את ההודעה שלך לגבי הרטלין, אני אישית מטפלת באחיין שלי באמצעות פרחי באך וארומתרפיה ורואים תוצאות מדהימות! בכלל כל תחום הרפואה המשלימה מעולה לנושא, אל תלכי ישירות על רטלין .
    אשמח לעזור אם תרצי
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה למיכל -פרחי באך

שרון
    21/10/2010

שלום מיכל
    ראיתי את תגובלך , אני מעוניינת בטיפול של פרחי באך אם תוכלי ליצור שקר
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרחי באך לטיפול בבעיה - תגובה

גבי זסלבסקי
    28/10/2010

היי מיכל

תודה רבה על השיתוף, נשמח לשמוע יותר...

גבי זסלבסקי

הומאופת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על העיכוב..

דקלה
    11/01/2011

היי גבי ,
    סליחה על הדיליי.. לצערי לא ראיתי את ההודעות בפורום.
    האחיין שלי בן כמעט 7 ,אובחן ע"י נוירולוג כסובל מבעיות קשב וריכוז + היפראקטיביות, כמובן שישירות הפנו אותו ללקיחת רטלין, לפני שהספיק להתחיל לקחת רטלין, הוריו התייעצו איתי והתחלנו טיפול משולב של פרחי באך ועיסוי כפות רגליים עם שמנים אתריים מותאמים למצב. הוא מטופל כבר כ-6 חודשים ולשמחתי.. מדובר על " ילד אחר." מדהים כמה שזה עובד.. אני חלילה לא מזלזלת ברטלין , אך כמי שמאמינה בעיניים עצומות ברפואה המשלימה מעדיפה להשתמש בגוף עצמו כדי ל"תקן" את הבעיות ולא הסימפטומים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן

איה
    12/03/2011

היכן ניתן לקבל פרטים על פרחי באך והיכולות שלהם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שלא מאוחר..

דקלה
    11/01/2011

היי ,
    לצערי לא נכנסתי שוב לפורום ורק עכשיו אני רואה את התשובה שלך אלי, האם הסתדרת? אשמח אם תעדכני אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו