בתי בת ה 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה 7
    תמר
    02/11/2010

אובחנה לפני מספר חודשים כ- ADHA, נמנענו מטיפול תרופתי החלנו "הדרכת הורים" אצל פסיכולוגית, הילדה עברה ביה"ס השנה, לביה"ס רגיל אך שבו הכיתות קטנות יותר.
    בתקופה האחרונה החלו ממש ללחוץ בביה"ס על מתן טיפול תרופתי, זימנו אותנו לשיחה שבה הובהר באופן שאינו משתמע לשתי פנים כי " בלי טיפול תרופתי אי אפשר להמשיך" .. נכנענו ללחץ(לצערי), ניסינו לתת, הילדה לא מצליחה לבלוע את הכדור ואף מסרבת (כמובן שהסברנו מה זה ולמה).
    אנחנו גרים באזור ב"ש. למי אפשר לפנות כדי לנסות לסיים את הסיוט הזה בדרך טבעית? יש משהו באזור הדרום? אם לא, אני מוכנה לנסוע גם למטולה... והעיקר, שבתי תשוב להיות מאושרת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת ה 7

הוספת תגובה

• תשובה לתמר

גבי זסלבסקי
    02/11/2010

שלום רב תמר,
    אני מבין את אשר את עוברת!! זה לא פשוט - הלחץ של מסגרות הלימוד אל מול מתן הטיפול התרופתי, המאבק הפנימי המתמיד מה נכון ומה כדאי.. והדבר היחיד שמעניין זוהי כמובן טובת הילדה!!
    רבים מההורים שמגיעים לטיפולי ההומאופתי עמודים במקום שאת נמצאת היום.

אני שמח לבסר לך שיש פתרון , יש דרך אחרת , דרך יעילה פשוטה ושורשית.
    הפתרון שלי הוא טיפול הומאופתי!! טיפול הומאופתי יכול לעזור לך ובכך להשיב את הסדר הרוגע ואת החיים הטובים לחיק המשפחה שלך.

את יכולה למצוא מידע נוסף ורחב באתר שלי - תחפשי בגוגל " גבי זסלבסקי" או גבי הומאופתיה " תגיע לאתר שלי ושם יש מידע רב על כל הנושא...בהצלחה.

אשמח לעזור לך , אני נמצא גם באשדוד כך שזה לא הכי רחוק בשבילך.

בברכה , גבי זסלבסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו