מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתי בת ה 7תמר02/11/2010
אובחנה לפני מספר חודשים כ- ADHA, נמנענו מטיפול תרופתי החלנו "הדרכת הורים" אצל פסיכולוגית, הילדה עברה ביה"ס השנה, לביה"ס רגיל אך שבו הכיתות קטנות יותר.
בתקופה האחרונה החלו ממש ללחוץ בביה"ס על מתן טיפול תרופתי, זימנו אותנו לשיחה שבה הובהר באופן שאינו משתמע לשתי פנים כי " בלי טיפול תרופתי אי אפשר להמשיך" .. נכנענו ללחץ(לצערי), ניסינו לתת, הילדה לא מצליחה לבלוע את הכדור ואף מסרבת (כמובן שהסברנו מה זה ולמה).
אנחנו גרים באזור ב"ש. למי אפשר לפנות כדי לנסות לסיים את הסיוט הזה בדרך טבעית? יש משהו באזור הדרום? אם לא, אני מוכנה לנסוע גם למטולה... והעיקר, שבתי תשוב להיות מאושרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתמר
גבי זסלבסקי02/11/2010שלום רב תמר,
אני מבין את אשר את עוברת!! זה לא פשוט - הלחץ של מסגרות הלימוד אל מול מתן הטיפול התרופתי, המאבק הפנימי המתמיד מה נכון ומה כדאי.. והדבר היחיד שמעניין זוהי כמובן טובת הילדה!!
רבים מההורים שמגיעים לטיפולי ההומאופתי עמודים במקום שאת נמצאת היום.
אני שמח לבסר לך שיש פתרון , יש דרך אחרת , דרך יעילה פשוטה ושורשית.
הפתרון שלי הוא טיפול הומאופתי!! טיפול הומאופתי יכול לעזור לך ובכך להשיב את הסדר הרוגע ואת החיים הטובים לחיק המשפחה שלך.
את יכולה למצוא מידע נוסף ורחב באתר שלי - תחפשי בגוגל " גבי זסלבסקי" או גבי הומאופתיה " תגיע לאתר שלי ושם יש מידע רב על כל הנושא...בהצלחה.
אשמח לעזור לך , אני נמצא גם באשדוד כך שזה לא הכי רחוק בשבילך.
בברכה , גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?