מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיסוי לילד בגן חובהמורן03/12/2010
שלום, אני לא בטוחה שאני בפורום המתאים, אבל אנסה.
בני בגן חובה- כמעט בן שש . הגננת מציינת בשיחות ההורים שהוא הרבה מתעסק עם הגוף , ועם ישנם הרבה ילדים ביחד יש לו צורך בחיכוך איתם עד לעיתים שהוא מציק להם. בני ילד מאוד נבון, עצמאי ובוגר מאוד יחסית לבנים בגילו. טוב לו בגן יש לו חברים, אבל הוא זקוק לעיתים למגע הזה. עשיתי לו אבחון אצל מרפא בעיסוק שמתמקצעת בתחושה והיא לא ראתה צורך בטיפול. הגננת אמרה לנו לעשות לו מסאגים, השאלה שלי היא האם כמו שיש עיסוי תינוקות יש עיסוי לילדים בוגרים יותר?6480, כי אני לא בטוחה שההפקט של המסאג שאני הוא בעלי נעשה לו יהיה מתאים או נכון...
אשמח לתשובה. מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי לילד בגן חובה - תגובה
קארין אור05/12/2010היי מורן,
אני שמחה שהגעת אליי עם השאלה הזו, כי אני מתעסקת במגע כבר 15 שנה ועיסוי לילדים מאוד חשוב לי.
העיסוי עבורו הוא לא אותו עיסוי שעושים למבוגר ובכלל הייתי ממליצה בגיל הזה על עיסוי עם בגדים כלומר- שיאצו למשל.
ואת מוזמנת לבוא לפגישה אחת ללמוד כיצד לבצע אותו נכון.
בברכה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי לילילד בגן חובה
מורן07/12/2010קארין תודה רבה, על התגובה. האם את מכירה מקום עם מטפל טוב בשיאצו באיזור השרון? הייתי מגיעה אליך אבל זה קצת רחוק לי. בנוסף האם המטפלים מדריכים את ההורים או שיש כאלו שמטפלים בעצמם בילדים בגיל 6?
חג אורים שמח.
מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי לילילד בגן חובה - תגובה
קארין אור15/12/2010אישית אני אוהבת אחרי 2-3 טיפולים להדריך את ההורים לטיפול בבית ואז אין צורך להגיע יותר.
תבדקי עם אלעד וטייה- זוג מטפלים מבני ציון/ חרוצים אם הם מטפלים בילדים, הם מטפלים מצויינים, ממליצה בחום.
טל:077-6355633
052-6763176* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?