תוך כמה זמן רואים שינוי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוך כמה זמן רואים שינוי?
    תמי
    12/02/2011

לקחתי את בני בן ה-9 להומופאת הוא שאל שאלות רבות וקיבלנו תרופה יומית אותה אנחנו נותנים לו במקום הריטלין.
    השאלה: כמה זמן מנטילת התרופה רואים שיפור, כמה זמן "מחזיקה" התרופה? הכדורים נמסרו בסופר פארם בקופסה כחולה דומה לסוכרזית, הכדור יוצא בסיבוב לוקחים אותו על בטן ריקה, כדור מציצה מתוק. לא כתוב שם התרופה. האם ככה זה בהומופאתיה?
    הרופא שאל אותנו אם אנחנו רוצים כדור שבועי או יומי, מה המשמעות של זה? מה טוב יותר? (בינתיים לקחנו יומי)
    מה אני צריכה לדעת כאשר אני מעבירה את בני מריטלין לתרופה הומופאתית?
    תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוך כמה זמן רואים שינוי?

הוספת תגובה

• תוך כמה זמן רואים שינוי? - תגובה

גבי זסלבסקי
    17/02/2011

שלום תמי,
    הדבר הראשון שאני יכול להגיד לך וגם הדבר הנכון זה לשאול את כל השאלות הללו את ההומאופת המטפל בכם!! יש לו את התשובות הכי מדויקות עבורך.

שיפור-נהוג לראות שיפור לאחר כ3 שבועות טיפול - השיפור יכול להיות במצבו הכללי , מצב רוח או בבעית הקשב והריכוז או בכל דבר אחר שהיה צריך להשתנות.
    כמה זמן מחזיקה התרופה-משוואה מורכבת וזה תלוי בחוזק שלה בסדר יום שלכם עוד הרבה משתנים...
    שם הרמדי-בד"כ כן נהוג לרשום את שם הרמדי ע"ג הבקבוק אם לא תשאלי את ההומאופת שלך הוא ישמח להגיד לך.
    יומי או שבועי - ישנם מספר דרכים לתת רמדי הומאופתית - אלו הם 2 אופציות ממבחר גדול יותר, למה הוא חשב על אלו ... לא יודע תשאלי אותו...זה בהתאם למצב הילד.
    מעבר מרטלין להומאופתיה- לא למהר, לעשות את זה מבוקר ובצורה הדרגתית והכי חשוב לערב את הרופא המטפל בתהליך ולשמוע את דעתו.

אם יש לך עוד שאלות...אשמח לענות
    בברכה
    גבי זסלבסקי הומאופת קלאסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו