מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה בת 3 וחצי הפרעת קשב וריכוזאפרת12/03/2011
בתי בת 3 וחצי. כל שלבי התפתחותה היו מאוחרים במקצת..זחילה 9 חודש, הליכה שנה ו 3 חודש, גם דיבור טיפה מאוחר יותר...מאז ומתמיד היו איתה בעיות שינה...לא ישנה הרבה, קושי לישון, כתינוקת בכיינית. היום בת 3 וחצי, ילדה חכמה מאוד, לבבית, אוהבת, יוצרת תקשורת טובה עם סובבים, אך, יש לה תנועתיות-יתר (לא היפראקטיביות), אוהבת לרוץ להשתולל ופחות לשמוע סיפור לדבר לספר איך היה לה..וכתוצאה מכך, נחשפת פחות לדיבור ופחות ניתן ללמד אותה. בגן, הגננת המליצה לי על ועדת שילוב, שתהיה גננת צמודה אליה פעמיים בשבוע. אותי מדאיג שמועדת שילוב תעבור לועדת השמה-ואז יקטלגו אותה לגן\כיתה טיפולי. למרות שאני בטוחה שהילדה מתאימה לגן רגיל. אני עדין חוששת להזיק לביתי..נפגשתי עם הפסיכולוגית, של המבדק הזה, והיא אמרה לי שיש דרכים חלופיות או דרך פרטי שאוציא הרבה כסף או דרך קופ"ח. השאלה אם זו אות פרוצדורה?
האם גן במצבים קלים ממליצים לקחת תרופות. ביתי סובלת מהפרעת קשב וריכוז במצב הקל (מזווית ראיה אימהית, שהיא הכי נכונה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 3 וחצי הפרעת קשב וריכוז - תגובה
קארין אור14/03/2011היי אפרת,
בגלל שאת מספרת על ההתפתחות שלה ומתארת אותה כאיטית, יש לי חשש שאולי משהו לא הושלם בשלבים ההם ואפשר לעשות עבודה על זה לשם שיפור.
אפשרות אחת היא ללכת לשיטת child'space של ד"ר חוה שלהב שיכולה לעזור לך, תקראי על זה באתר שלה.
או לקחת אותה לריפוי בעיסוק או כל שיטה שעובדת על המוטוריקה ויכולה לחזק לה את חגורת הכתפיים- זה משפיע על הכל.
רק אחרי שתנסי את זה תמשיכי הלאה, לי אישית יש תחושה שזה יעשה הבדל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?