ריכוזית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריכוזית
    כיפה אדומה
    20/03/2011

שלום לכם
    בני בכיתה ב' והוא לא אובחן, אך יש לו הרבה הסחות דעת, הוא אינו אוהב שאני נותנת לו מספר הוראות בבת אחת יש לו התקפי זעם ודחיית הסיפוקים שלו מאוד נמוכה.
    הוא תלמיד מאוד מצטין בחשבון יש לו הבנה מתמטית מאוד גבוהה וידע עולם רחב, אבל בעברית הוא מגלה קשיים (ציוניו נעים בין 75-85), כתב ידו אינו קריא הוא כרגע עובר טיפולים בריפוי בעיסוק ולאחרונה גילתי שיש לו בעיה במיקוד ראיה ועליו להרכיב משקפיים.
    התחלתי לתת לו ריכוזית מכיוון שאני לא מעונינת לתת לו ריטלין.
    מה דעתכם האם יש השפעה לריכוזית כי אני לא רואה שינוי או שעליי להתפתות ולתת לו ריטלין.
    מאודה לכם על התשובה אמא שמאוד מתוסכלת ומייואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריכוזית

הוספת תגובה

• ריכוזית - תגובה

קארין אור
    22/03/2011

שלום רב,
    אם בנך אינו אובחן לא ניתן לתת לו ריטלין. לגבי ריכוזית לדעתי זה מיותר.
    חשוב לקחת בחשבון את חוסר ההתאמה הספציפית של משרד החינוך לאופי כל ילד ולכן להיות מלאי חמלה וסבלנות לקשיים בגיל הזה ולא לרוץ לתת תרופות, יש להם המון משמעויות ותופעות לוואי.
    ממליצה על טיפול בדרך אחרת, חיזוק חגורת כתפיים, עבודה על מוטוריקה עדינה ואולי הומאופטיה.
    בברכה
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו