PDD+ADHD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PDD+ADHD
    חנה
    09/04/2011

שלום רב, אני אמא לתאומים מדהימים בני 7.5 PDD-NOS שניהם. שניהם לומדים בכיתת תקשורת בבי"ס רגיל. אחד מהם אובחן ע"י ד"ר יעל לייטנר גם כבעל הפרעת קשב וריכוז. הוא התחיל לקבל ריטלין 10 מ"ג, אבל התוצאות לא היו כ"כ טובות וגם הריבאונד היה מאוד קשה. קיבלתי קונסרטה, אבל אני לא מצליחה לגרום לו לבלוע את הכדור. האם יש דרכים אחרות, אולי טבעיות או הדרכות או אני לא יודעת כבר מה לעזור לילד מאוד פיקח להיות בפוקוס.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PDD+ADHD

הוספת תגובה

• סליחה שאני קצת בורה

אמאטובה
    11/07/2011

אבל PDD ובעיות קשב זה לא אותו דבר? והאם ילדים עם PDD יכולים ללמוד בכיתה רגילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PDD+ADHD - תגובה

גבי זסלבסקי
    11/04/2011

שלום רב חנה,
    יש עוד דרכים! מזל שיש עוד דרכים אנחנו חיים בעולם ותקופה שיש מלא שפע מה שנותן לנו מגוון רחב של אפשריות טיפול.
    אני עובד בהומאופתיה , יש לי הרבה מאוד ניסיון בטיפול הומאופתי בילדים.
    אני יכול להגיד לך שישנם תוצאות יפות וטובות.
    כמו כן זה המקום להזכיר שהתכשיר ההומאופתי מופק מחומרים שנמצאים בטבע אבל לא מכיל חומר כימי בכלל, לא מפתח תלות ולא ממכר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו