שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    משה
    27/05/2011

שלום אני בן 19 סובל מבעיות קשב וריכוז ואני גם היפראקטיבי ויש לי לקויות למידה אני לא מצליח להתרכז ולחשוב באופן ברור למשל יגידו לי תספר סיפור או תספר משהו עלייך אני לא יכול להסביר ולדבר נכון ממש קשה לי לדבר ממה זה נובע מזה שיש לי הפרעות קשב וריכוז ??? צריך עזרה סובל מאוד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

קארין אור
    30/05/2011

היי משה,
    ליבי יוצא אלייך אני מבינה כמה זה קשה, ואתה אכן צריך טיפול.
    הכותרת כל כך רחבה וכל אחד סובל ברמה אחרת, כך גם הטיפול, כל כך רחב ולכל אחד דבר אחר עוזר, אני מאמינה שהבסיס לחיים בריאים ומאוזנים הוא תזונה, מכאן אני ממליצה לך לאזן את התפריט שלך בתזונה בריאה וטיבעית (תיעזר בנטורופת)
    ולזה אפשר להוסיף תוספי מזון שעוזרים להפרעות קשב כמו אומגה 3 לדוגמא או טיפול הומאופתי.
    אני יכולה גם להמליץ לך על פסיכוטרפיסט טוב אם תירצה.
    בהצלחה
    והמון בריאות
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

אמא של אור
    31/05/2011

הי ,

חברתי, סטודנטית באוניברסיטה היתה קרובה להפסקת הלימודים בגלל הקושי להתרכז, להתעמק בחומר כתוב וכו. המליצו לה לעבור אבחון ואחרי זה טיפול-אימון אינטנסיבי (5 ימים). השיפור מדהים - חזרה ללימודים בגדול, המוטיבציה בשמיים והביצועים השתפרו פלאים. אם תרצי פרטים - תודיע לי

אמא של אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו