קצת אבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת אבודה
    עינב
    20/09/2011

שלום בני החל בשנת הלימודים הנוכחית את לימודיו בכיתה א והוא לא מעוניין לפתוח חוברות ומחברות בכיתה ובכלל לא משתף פעולה עם המורה בבית אני פשוט מכריחה אותו לשבת איתי בכדי ללמוד והשלים את הפערים מול הכיתה הוא לא רוצה לעשות כלום ופותר עצמו בכך שהוא לא יודע ושהוא לא חכם והוא רוצה לחזור לגן הבעיה של חוסר הרצון שלו ללמוד החלה כמובן בגן והוא עבר אבחונים אצל רופאה התפתחותית וזו אמרה כי קיים איזהשהוא קושי רגשי אצל הילד ויכול להיות כי נצטרך בהמשך לעשות אבחון של קשב וריכוז(היא ייעצה להמתין עם זה מעט) הוא נרשם לחוג רכיבה התפתחותית ומאוד נהנה מכך אך מעבר זה לא שיפר אצלו עוד משהוא בנוסף בתור אמא אני חשה כי הילד אינו מוגבל שכלית אלא פשוט מפחד לא להצליח או לטעות ולכן נמנע בכלל מלנסות ובעקבות כך הוא מפריע בכיתה ומסומן כילד בעייתי יש לציין כי בית הספר לא מבין ולא עוזר לי כלל עם הילד אלא ממש מנסה להרחיק אותו אני קבעתי תור לפסיכאטרית באופן פרטי אך בנתיים אני מפחדת שייפתח פער גדול מבחינה לימודית מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת אבודה

הוספת תגובה

• קצת אבודה - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    20/09/2011

לעינב שלום.

טוב עשית שקבעת תור לפסיכיאטרית.
    מדובר בתחילת שנת לימודים, ודברים משתנים.
    תקוותי שכך גם יהיה.
    הפרעת קשב וריכוז לרוב אינה הגורם למצבים שכאלה.
    ובעיות רגשיו מחייבות הגדה לאופיין וטיבן.

בהצלחה
    ד"ר סמואל אליה
    פסיכיאטר ילים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו