ביה"ס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביה"ס
    רויטל
    03/10/2011

שלום , בני בן ה-6 מזה כשבוע וחצי בוכה מערב לפני יום הלימודים וממשיך בבוקר שלמחרת בטענה כי לא רוצה ללכת לבית הספר, יש לציין בכי היסטרי לא מוכן להכנס בשער בית הספר , חשוב לציין שבתחילת השנה הכל היה בסדר המורה שלו זו מורה שהוא כבר מכיר למרות שזה כיתה א, הוא הכיר אותה כבר בחט"צ, התפנית בהתנהגותו רק בשבוע וחצי הראחרונים, הוא לא מספר מדוע הוא לא רוצה ללכת לבית הספר, הוא טוען כי הוא רוצה את אמא באופן קבוע.
    חשוב שהילד מביע רגש מאוד קשה עם הרבה בכי , סוג של חרדה ממשהו, במשך היום מתוך 5 שעות לימוד הוא בוכה 3.5 שעות בישיבה בכיתה , המורה והיועצת מנסים לדבר איתו הוא לא משתף פעולה , לא פותח חוברות ומחברות ללמוד , הוא מתכנס בעצמו ובוכה, המורה בשיתוף עם היועצת מבקשת כן להביא אותו לביהס למרות ההתנגדות ושכן ישב בכיתה , גם אם הוא בוכה,לא לוותר.
    האם אני נוהגת נכון כאשר אני לוקחת אותו בכח, ומה אני צריכה לעשות כדי לעזור לו , אני אובדת עצות. וברור לי שהילד זקוק לעזרה.
    תודה
    מצורפת תמונה של כפיר עם אחותו בת השנתיים , בנוסף לכפיר אחים תאומים בני 8

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביה"ס

הוספת תגובה

• ביה"ס - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    04/10/2011

שלום רב לך
    ברור שהילד במצוקה והתגובה החרדתית שלו מעידה על כך. חשוב לפנות בהקדם לאיבחון וטיפול כדי להבין מדוע מגיב הילד בחרדה שכזו שלא היתה קודם לכן. אני לא בטוח שצריך לקחת בכח את הילד אם יש התנגדות כזו קשה . לעיתים אנו פועלים באסרטיביות ומנסים לא לוותר לילד אולם נראה לי שעם הילד שלך הייתי פועל בצורה שונה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו