בן 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 15
    יהודית
    27/01/2008

שלום אני אם חד הורית, בני בן 15 התחיל ללבוש בגדים שחורים, התחבר עם חבורת רחוב של נערים מסוןממים, איני רואה אותו כמעט וכשהוא כן נמצא הוא מסתגר בחדרו ומצייר ציורים זוועתיים. אני רוצה לשלוח אותו לטיפול והוא אינו מעוניין לשמוע על כך. הוא כבר לא הולך לבית הספר מספר חודשים ואני ממש חוששת לגורלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 15

הוספת תגובה

• איבחון דחוף

ד``ר אבי שפירא
    27/01/2008

שלום יהודית
    אין ספק שהתיאור הקצר שכתבת מדאיג מאד ומחייב התייחסות טיפולית מהירה. אני מציע שתפני ללשכת הרווחה או לשרות הפסיכולוגי החינוכי באיזור מגורייך ותבקשי עזרה מיידית. הם יוכלו לשלוח פסיכולוג לביקור בית וינסו לדבר עם בנך. כדאי גם ליידע את רופא המשפחה שלכם גם הם לעיתים מקיימים ביקורי בית . אסור לוותר חשוב שתעשי כל מה שביכולתך כדי שבנך יעבור איבחון וטיפול מיידיים. בברכה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עצה שיכולה לעזור לך

.....
    25/02/2008

גם אני עברתי תהליך דומה ואני בת 16 גם הייתי מסתגרת בחדר מציירת ציורים הקשורים במוות ובכאב,מסתובבת אם עבריינים ולובשת שחור...
    ואני יכולה להגיד לך למרות שלכל בן אדם סיבה משלו הסיבות הכי נפוצות שאני מקירה בקרב בני נוער.

1)הרגשת בדידות
    2)בעיות במשפחה
    3)בעיות בלימודים
    4)השפעה חברתית
    5)יכול להיות שהילד גם מרגיש לא שייך שאף אחד לא מקבל אותו וזאת הדרך שלו להיסגר בתוכו ולברוח מהחיים ומ"הבעיות" בצורה כזאת השחור זה צבע אטום ואם זאת לא אופנה אצלו אז בדרך כלל זה בן אדם שנסגר בעצמו או מנסה להראות "קשוח" וסך הכל כאת התנהגות נובעת מגיל ההתבגרות ומבעיות או מצוקה נפשית,ומאוד קשה להגיעה לבן אדם כשהוא במצב כזה אבל אם כמו שציינת שהוא מצייר אז רוב הסיכויים שהציורים זאת הדרך שלו להוציא הכל החוצה לילד אין את מי לשתף,הוא לא מוכן שיגיעו עליו משהו אז הוא פורק את זה ואם לפחות תביאי את הציורי לפסיכיאטור או פסיכולוג אוליי הוא יוכל לעזור לך להבין מה הוא מנסה להגיד בהם.
    תנסו למצוא את הבעייה אוליי משהו שקרה במשפחה,בקרב חברים,בבית הספר,לברר משהו מהחברים שלו.
    ובאמת כדאיי שתפעלו מהר כי אם הוא מסתובב אם נרקומנים אז זה לא יביא לדברים טובים,וכשבן אדם בדיכאון[ונראה כאילו שהוא בדיכאון] אז הוא סגור בתוכו ולא אכפת לו מאף אחד וכולם מעצבנים אותו ובא לו פשוט להעלם.
    ואני אומרת את זה גם מניסיוני וגם מהרבה אנשים שאני מקירה והם עברואת אותו הדבר...
    מקווה שקצת עזרתי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו