ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    נחשון
    09/11/2011

אבא שלי ואחים שלי לוקחים ריספונד 4 ו2 ואני מאוד מודאג עלי אם זה יעבור עלי אותו דברים רציתי להתייעץ עם מומחים איך אני עושה את זה ...מחכה לתשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

• ייעוץ - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    09/11/2011

לנחשון שלום

אל חשש. באם חייך יציבים אז אילו הם חייך.
    מחלת נפש זה עניין של סטטיסטיקה. וכל מקרה זה 100%.

באם יש לך קשיים כל שהם כדאי לפנות לאיש מקצוע- אין זה מחייב כי תתחיל בתרופות.

ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

נחשון
    09/11/2011

לד"ר סמואל שלום ותודה על הייעוץ ,אני בכל אופן מרגיש כמו אחים ואבא שלי מה עלי לעשות כי בזמן אחרון יש לי הרבה מחשבות וזה רודף אותי כל הזמן ואני מפחד שנדבקתי מאחים והאבא שלי וקשה לי לירדם בלילות וגם יורד התיאבון לאוכל ועוד.אם אפשר לעזור לי בזה.דחווווף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    11/11/2011

פנה לפסיכיאטר ילדים ונוער באם אתה בגיל הקטן מ-21-22 או לזה של מבוגרים באם אתה בוגר יותר.
    עדיף עזרה במועד מוקדם מאשר מאוחר כאשר הטיפולים כבדים יותר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו