חרדת נטישה לילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה לילד
    דנה
    23/02/2012

שלום רב,

בני בן 11 סובל מחרדת נטישה. הבעיה התפרצה לפני כשנה כשעברנו לדירה חדשה. אנו הורים גרושים כבר 10 שנים. הבעיה החלה בכך שהוא לא רצה ללכת לבית ספר החדש, לחברים, אפילו לא נותן לי ללכת לשירותים מבלי לשבת ליד הדלת. לבית הספר הוא הולך עם טלפון, מתקשר כל שעה מהשירותים מבלי שידעו, כדי לוודא שאני בסדר ולא קרה לי כלום. במשך שנה הוא מקבל טיפול על ידי פסיכולוגית בית הספר מדי שבוע. ובנוסף הוא מטופל אצל פיסיכאטר. ומקבל לוסטרל. כל התקופה הזו הבעיה לא נפתרה. הרופא שינה את המינון מחצי כדור לכדור וחצי, שוב הוריד ושוב העלה, אבל כלום לא קורה. המצב מסובך מאוד ואינני יודעת איך להתמודד עם זה. הוא לא יוצא מהבית בכלל, אלא רק בליווי מבוגר מהמשפחה הקרובה.. אציין שבלימודים קשה לו בגלל חוסר הריכוז. בנוסף בשנה זו אציין שהתווספו לו טיקים בפנים, שמופיעים מספר פעמים ביום. ביקרנו אצל נוירולוג והוא טען שלא כדאי לטפל בזה כרגע. ואולי זה בגלל החרדות.
    אשמח לקבל ממך עזרה והכוונה.
    תודה , דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה לילד

הוספת תגובה

• חרדת נטישה לילד - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    24/02/2012

קשה לענות דנה תשובה באינטרנט מבלי לבדוק לעומר את הילד ומורכבותו. ברור שאתם חסרי אונים אך לדעתי כדאי לשקול חוות דעת נוספת ובהחלט להתייעץ עם המטפלים של הילד גם הפסיכולוג וגם הפסכיאטר. אני מצטער שאין בפי המלצות ופתרונות קסם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו