מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת שאני סובלת מהפרעה דו קוטביתגילי01/04/2012
אז ככה אני בת 17 ויכול ליהות שזה רק גיל ההתבגרות או שבגלל שאני היפוכונדרית כלכך הכנסתי את עצמי לסרטים אבל אני סובלת משינוי מצבי רוח ברמה קיצונית וזה מתבטא בדיכאון של ימים שלמים שאני מזניחה את עצמי נורא ולא מפסיקה לבכות ואני רק צורחת על כולם פשוט נועלת את עצמי בחדר ומשתגעת בורחת מהבית זה פשוט נורא ועל דברים באמת שטותיים .. או שפתאום אני נכנסת למין תחושת אופוריה כזאת בגלל דברים שאני אוהבת לעשות ואני קיצונית כלכך ניקח לדוגמא סקס דבר שאני מאוד אוהבת יש לי דחף מסוים לעשות את זה כל יום כל היום יכול ליהות שאני נימפומנית או משהו אבל זה קצת מדאיג אותי או שאני רבה עם חברות שלי והם לא מבינות מה עובר עליי ובאותו רגע אין לי שליטה עצמית אני יוצאת לרחווב ומתחילה לצעוק ולא אכפת לי שכולם שומעים ואני צועקת דבר נוראיים וזה על שטויות .. וזה מטריף אותי הקיצוניות הזאת שיש לי בכל דבר.. זה לא נעים לשמוע מאנשים אחרים שאומרים לך שאתה צריך לראות פסיכולוג או שאתה חולה נפש נמאס לי מהחוסר שליטה עצמית לפעמים..
הייתי רוצה חוות דעת קצת יותר מקצועית ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת שאני סובלת מהפרעה דו קוטבית - תגובה
ד``ר אליהו סמואל02/04/2012לנועה שלום
את לא טועה יתכן שזאת הפרעה דוקטבית. אין בהתנהגותך עונג רב הסבל ניכר.
פניה לפסיכיאטר ילדים ונוער עשויה לעזור מאוד. עשי זאת בהקדם.
בהצלחה
דר סמואל אליהו
פסיכיאטר ילדים ונוער
עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)