חוששת שאני סובלת מהפרעה דו קוטבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת שאני סובלת מהפרעה דו קוטבית
    גילי
    01/04/2012

אז ככה אני בת 17 ויכול ליהות שזה רק גיל ההתבגרות או שבגלל שאני היפוכונדרית כלכך הכנסתי את עצמי לסרטים אבל אני סובלת משינוי מצבי רוח ברמה קיצונית וזה מתבטא בדיכאון של ימים שלמים שאני מזניחה את עצמי נורא ולא מפסיקה לבכות ואני רק צורחת על כולם פשוט נועלת את עצמי בחדר ומשתגעת בורחת מהבית זה פשוט נורא ועל דברים באמת שטותיים .. או שפתאום אני נכנסת למין תחושת אופוריה כזאת בגלל דברים שאני אוהבת לעשות ואני קיצונית כלכך ניקח לדוגמא סקס דבר שאני מאוד אוהבת יש לי דחף מסוים לעשות את זה כל יום כל היום יכול ליהות שאני נימפומנית או משהו אבל זה קצת מדאיג אותי או שאני רבה עם חברות שלי והם לא מבינות מה עובר עליי ובאותו רגע אין לי שליטה עצמית אני יוצאת לרחווב ומתחילה לצעוק ולא אכפת לי שכולם שומעים ואני צועקת דבר נוראיים וזה על שטויות .. וזה מטריף אותי הקיצוניות הזאת שיש לי בכל דבר.. זה לא נעים לשמוע מאנשים אחרים שאומרים לך שאתה צריך לראות פסיכולוג או שאתה חולה נפש נמאס לי מהחוסר שליטה עצמית לפעמים..
    הייתי רוצה חוות דעת קצת יותר מקצועית ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוששת שאני סובלת מהפרעה דו קוטבית - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    02/04/2012

לנועה שלום

את לא טועה יתכן שזאת הפרעה דוקטבית. אין בהתנהגותך עונג רב הסבל ניכר.
    פניה לפסיכיאטר ילדים ונוער עשויה לעזור מאוד. עשי זאת בהקדם.

בהצלחה

דר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו